Zaalverhuur in Breda

Zaalverhuur

Ben jij op zoek naar een ruimte dat geschikt is voor je congres, bedrijfsfeest, bruiloft, personeelsuitje of borrel? STRND heeft verschillende zalen beschikbaar op een prachtige centrale locatie in Breda, ideaal voor iedereen die een zaal nodig heeft. Heb je een ruimte nodig? Neem contact op met het zaalverhuur van STRND.

HARBOUR

Midden in het pand van STRND bevindt zich het centrale hub van het gebouw: de HARBOUR. Dit is een locatie geïnspireerd door de industriële sferen. Met retro schoolstoelen, transportkisten, olijfbomen en een eigen foodcorner is dit de ideale locatie voor grotere groepen. Het verhuren van deze zaal is niet alleen geschikt voor personeelsfeesten, want een presentatie kan hier ook strak geregeld worden.

WAREHOUSE

Ben je op zoek naar een ruimte die iets knusser is? Dan is de Warehouse helemaal geschikt voor jouw evenement. Deze zaal kan gehuurd worden voor feesten, diners en vergaderingen. De ruimte is helemaal gedecoreerd en komt daardoor anders over dan de zalen zoals jij gewend bent.

PLAYGRND

Mocht je na een activiteit niet al te ver willen lopen, dan is de PLAYGRND de ideale locatie voor jouw evenement. Deze ‘speeltuin voor volwassenen’ is de perfecte ruimte voor teambuilding, diner, break-out sessies en ontspanning. Deze ruimte is speels, gezellig en prachtig ingericht, ideaal voor professionele of persoonlijke bijeenkomsten.

LIGHTHOUSE

Deze ontzettend licht ruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Wil je vergaderen? Heb je een ruimte nodig voor het geven van een presentatie? Dan is de Lighthouse dé locatie voor jou! Deze ruimte is de ideale ruimte voor jouw en je collega’s tijdens je eigen vergadering of als break-out room tijdens een evenement.

SUNSET & SUNRISE TERRAS

Wil jij een frisse neus halen na de vele activiteiten of na een intensieve vergadering? Dan is één van onze vele buitenruimtes ideaal voor jou. Er bevindt zich hier een bar buiten waar een koude verfrissing gehaald kan worden en daarna kan je ergens heerlijk plaatsnemen om van het zonnetje te genieten.

Dus ben jij op zoek naar zaalverhuur in Breda? Heb jij nog steeds niet de beste en meest gezellige locatie gevonden? Bij STRND hebben we verschillende ruimtes waar er voor iedereen wat wils is. Onze verschillende zalen zijn voorzien van alle spullen die nodig zijn en zorgen ervoor dat jouw evenement vlekkeloos en op rolletjes zal verlopen.

Neem contact met ons op!

Dan gaan wij het regelen!

Een specifieke vraag?

(+31) 76 767 6002

info@strnd.nl

Wat dacht je van een rondleiding?

Tijdens een locatiebezoek op maat tonen we alle mogelijkheden van onze locatie. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de sfeerimpressie van de locatie en tot snel!