WE'VE GOT A WINNER!

GEFELICITEERD

Je hebt de rebus opgelost én jullie gaan trouwen ;-)

Wij zijn enorm enthousiast om jullie bruiloft tot een groot succes te gaan maken. Neem rustig een kijkje op onze website waar we laten zien wie we zijn en wat we voor jullie kunnen betekenen. Je begint je huwelijk bij STRND natuurlijk niet met een slippertje, maar misschien wel óp een slippertje!?

Vol vertrouwen trouwen!

“Wat als…”, “Zouden we dan nog steeds…”, “Kunnen we kosteloos verzetten…”, “Gaat onze bruiloft door i.v.m. COVID-19”? Begrijpelijke vragen die jullie elkaar vast en zeker stellen bij het zoekproces naar jullie droom bruiloft locatie!

Wij geven jullie graag het vertrouwen en de flexibiliteit. Geen zorgen: mochten jullie je (volledige) bruiloft vanwege maatregelen van de Rijksoverheid omtrent COVID-19 moeten verplaatsen naar een andere datum is dit bij STRND geheel kosteloos. Schroom dus niet om ons een berichtje te sturen en we verwelkomen je graag voor een locatiebezoek om jullie wensen te bespreken.

Wij zijn en blijven positief, creatief, houden van omdenken en staan voor jullie klaar!

jmcongres-breda 21

BDF 3016-Strand Binnen Styled Shoot 201802-Bas Driessen Photography

Wie van allesbehalve standaard houdt, kan zijn of haar hart ophalen bij STRND. Je kunt op diverse plekken trouwen: binnen óf buiten, maar WAREHOUSE is ons pareltje! Dineren kan hier met maximaal 100 personen, je trouwceremonie deel je met tot wel 160 personen en dansen tot in de vroege uurtjes doe je bij STRND met maximaal 250 vrienden. Gelukkig zijn we ook in staat om al onze ruimtes te verkleinen voor een optimale sfeer en vibe!

DUBBEL & DWARS 'JA'

STRND is dé trouwlocatie van Breda. De niet-traditionele, de niet-standaard, de niet-stoffige en de absoluut-geen-twaalf-in-een-dozijn trouwlocatie van Breda, zeg maar. Jouw huwelijksceremonie organiseren we met de zon op je bol op het terras, inclusief prachtige entree. Of knus binnen, als je dat liever hebt.

BDF 3648-Strand Binnen Styled Shoot 201802-Bas Driessen Photography

Na de kus gaat jullie droomdag naadloos verder bij ons, zodat jullie geen minuut van deze dag hoeven te missen. Binnen, maar ook buiten creëren we jullie wereld: jullie liefdesfestival. Waar felicitaties op jullie neerdwarrelen als een regen van confetti. Waar familie en vrienden jullie knuffelen. Hierna genieten jullie van de beste BBQ die jullie ooit hebben meegemaakt of een intiem shared dinner. Hier zal de liefde beklonken en ‘bedanst’ worden tot laat, of juist vroeg.

THE PERFECT PICTURE

Elke bride, groom en bruiloft is uniek. Dat gaan we ook creatief en productioneel laten zien als jullie STRND als the ‘venue of love’ kiezen. Bakken met liefde en bakken met ervaring hebben wij in huis, en we denken graag mee hoe we jullie droom regelen zonder dat het ook bakken met geld kost. Altijd al gedroomd over hoé jouw mooiste dag ooit eruit moet zien? Een thema of ander speciaal tintje in gedachten dat zo ‘jullie’ is? Of juist geen flauw idee? We gaan graag met je aan tafel om jullie perfecte plaatje te creëren.

ÉÉN CONTACTPERSOON, GENIETEN MAAR!

Wij houden van persoonlijke aandacht en denken graag met jullie mee. Eén persoon houdt het persoonlijke contact tijdens alle voorbereidingen naar jullie grote dag. Jullie hoeven alleen maar te genieten en wij zorgen er met ons team voor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

STRND wordt gerund door een ambitieus en gepassioneerd team. Geen schakels, maar samenwerkingen. Onze ervaring in het voorbereiden en organiseren van een huwelijksdag heeft ons geleerd dat elk bruidspaar uniek is, met eigen wensen en ideeën. Juist dit maakt het zó belangrijk om als locatie flexibel te zijn en mee te denken. Een keertje kennismaken?

Stuur ons een berichtje en we nodigen jullie graag uit voor een kopje koffie.

Tot dan!

Neem gerust een kijkje

Slide 1 of 25
1 / 25

Plan je afspraak