Weddings

Wie van allesbehalve standaard houdt, kan zijn of haar hart ophalen bij STRND. Je kunt op diverse plekken trouwen binnen (of buiten) STRND, maar CURAÇAO is ons pareltje! Dineren kan hier met maximaal 100 personen, je trouwceremonie deel je met tot wel 160 personen en dansen tot in de vroege uurtjes doe je bij STRND met maximaal 250 vrienden. Gelukkig zijn we ook in staat om al onze ruimtes te verkleinen voor een optimale sfeer en vibe!

jmcongres-breda 21

BDF 3016-Strand Binnen Styled Shoot 201802-Bas Driessen Photography

DUBBEL & DWARS 'JA'

STRND is dé trouwlocatie van Breda. De niet-traditionele, de niet-standaard, de niet-stoffige en de absoluut-geen-twaalf-in-een-dozijn trouwlocatie van Breda, zeg maar. Jouw huwelijksceremonie organiseren we met de zon op je bol op het terras, inclusief prachtige entree. Of knus binnen, als je dat liever hebt.

BDF 3648-Strand Binnen Styled Shoot 201802-Bas Driessen Photography

Na de kus gaat jullie droomdag naadloos verder bij ons, zodat jullie geen minuut van deze dag hoeven te missen. Binnen, maar ook buiten creëren we jullie wereld: jullie liefdesfestival. Waar felicitaties op jullie neerdwarrelen als een regen van confetti. Waar familie en vrienden jullie knuffelen. Hierna genieten jullie van de beste BBQ die jullie ooit hebben meegemaakt of een intiem shared dinner. Hier zal de liefde beklonken en ‘bedanst’ worden tot laat, of juist vroeg.

THE PERFECT PICTURE

Elke bride, groom en bruiloft is uniek. Dat gaan we ook creatief en productioneel laten zien als jullie STRND als the ‘venue of love’ kiezen. Bakken met liefde en bakken met ervaring hebben wij in huis, en we denken graag mee hoe we jullie droom regelen zonder dat het ook bakken met geld kost. Altijd al gedroomd over hoé jouw mooiste dag ooit eruit moet zien? Een thema of ander speciaal tintje in gedachten dat zo ‘jullie’ is? Of juist geen flauw idee? We gaan graag met je aan tafel om jullie perfecte plaatje te creëren.

WEDDINGPLANNER

Martine van der Linden is onze professionele in-house wedding planner en doet niets liever dan huwelijksbootjes verzorgen. Zonder twijfel rockt zij ook jullie boot, en zal ook van het voortraject al een feestje maken.

Mensen die al bij STRND trouwden, roemden Martine omdat ze zo sprankelend, positief en enthousiast is. Een en al voorpret in de aanloop naar D-day. Een creatieve geest die weet te dealen met het grote plan, maar ze snapt ook waar de puntjes op de ‘i’ gezet moeten worden. En de bloemetjes, die zet ze uiteraard buiten.

Een keertje kennismaken? Stuur ons een berichtje en we nodigen jullie graag uit voor een koffietje. Tot dan!

Neem gerust een kijkje

1 / 15

Plan je afspraak met Weddingplanner Martine