Vergadering

Van heisessie naar STRND-sessie

Brainen, sparren en ideeën spuien, maar dan dus niet in dat hutje op die hei. Met de wind in de haren, en vanuit een zitzak of hangmat komen dromen vaak tot leven. Plof neer, of schuif toch met elkaar aan een doodgewone tafel, maar in een ongewoon verfrissende omgeving. LIGHTHOUSE is onze intieme meeting room die hoog en droog overal bovenuit torent. Tot maximaal 30 personen is LIGHTHOUSE in carré-opstelling ideaal voor zowel vergaderingen als workshops. De ruimte heeft standaard een relatief zakelijk randje, maar is tegelijkertijd tóch gezellig en sfeervol en daarmaast voorzien van Wi-fi, geluid, beamer, flip-over en een old-school schoolbord. Kom je met meer dan 30? Dan is CURAÇAO jouw zaal om te ontsnappen aan standaard kantoor-meetings.

Tot 30 personen

Welkom in LIGHTHOUSE! Wat je hier vindt? Een vergaderruimte voorzien van alle noodzakelijkheden voor een stevige discussie, moeilijke beslissingen en motiverende activiteiten. Ook de gemakken, hapjes en drankjes, verzorgen wij hier in jullie eigen vuurtoren. LIGHTHOUSE wordt momenteel klaargemaakt voor 2019. En voor ver daarna, want wij lopen graag een stukje voorop. Neem contact op voor the gossip.

vanaf 40 personen

Meeting vanaf 40 personen te organiseren? CURAÇAO says hello! Vergaderen in een ruimte met een ‘beachie’ sfeer, buiten de kantoormuren en ver van het eigen bureautje, is bewezen effectief en efficiënt. Een ander luchtje scheppen dan tijdens het blokje om in de lunchpauze zorgt voor andere inzichten. Laat de boel de boel, de drukte de drukte. En doe vooral eens iets anders dan je altijd al deed en verbaas jezelf over de vernieuwende resultaten.

Een sfeervolle ruimte die we van alle gemakken kunnen voorzien!

plan jouw vergadering

start nu een aanvraag