TROUWLOCATIE

Vol vertrouwen trouwen!

Bruiloft opstelling

Wie van allesbehalve standaard houdt, kan zijn of haar hart ophalen bij STRND. Je kunt op diverse plekken jullie bruiloft vieren: binnen óf buiten, maar de WAREHOUSE is ons pareltje!

Dineren, binnen of buiten, heerlijk borrelen en dansen tot in de vroege uurtjes doe je bij STRND met maximaal 250 vrienden. Gelukkig zijn we ook in staat om al onze ruimtes te verkleinen voor een optimale sfeer en vibe!

BDF 3016-Strand Binnen Styled Shoot 201802-Bas Driessen Photography

DUBBEL & DWARS 'JA'

STRND is dé locatie van Breda voor een prachtig trouwfeest. Een ceremonie bij ons is helaas niet mogelijk maar dat knalfeest, wonderlijk diner of gezellige borrel zekerwel. STRND is de niet-traditionele, de niet-standaard, de niet-stoffige en de absoluut-geen-twaalf-in-een-dozijn trouwlocatie van Breda. Jullie bruidstaart aansnijden doen we met de zon op je bol op het terras, inclusief prachtige entree. Of knus binnen, als je dat liever hebt.

BDF 3648-Strand Binnen Styled Shoot 201802-Bas Driessen Photography

Binnen, maar ook buiten creëren we jullie wereld: jullie liefdesfestival. Waar felicitaties op jullie neerdwarrelen als een regen van confetti. Waar familie en vrienden jullie knuffelen. Hierna genieten jullie van de beste BBQ die jullie ooit hebben meegemaakt, een hip foodtruckfestival of een intiem shared dinner. Hier zal de liefde beklonken en ‘bedanst’ worden tot laat, of juist vroeg.

Wat andere bruidsparen over ons zeggen

Want die kunnen het weten...

"Hierbij willen wij, het gelukkige bruidspaar, jullie bedanken voor onze onvergetelijke dag gisteren. Wat hebben wij genoten! Jullie hebben er echt voor gezorgd dat dit de mooiste dag van ons leven is geworden." R&T
"Langs deze weg wil ik je nog even bedanken voor de goede zorgen bij STRND. We hebben echt een te gek feest gehad! Complimenten aan het personeel. Ze waren allemaal zo onwijs vriendelijk, wij kregen van iedereen echt even persoonlijke aandacht. Superleuk! Ook de gasten zijn helemaal niets tekort gekomen en de hapjes waren erg goed." J&B
"We hebben een ontzettend mooie en onvergetelijke dag gehad. Zowel het eten als het feest waren ontzettend goed geregeld. We hebben echt van alles genoten. Nogmaals super bedankt voor het regelen en bedank ook de rest van de crew!" J&I

THE PERFECT PICTURE

Elke bride, groom en bruiloft is uniek. Dat gaan we ook creatief en productioneel laten zien als jullie STRND als the ‘venue of love’ voor jullie trouwfeest kiezen. Bakken met liefde en bakken met ervaring hebben wij in huis, en we denken graag mee hoe we jullie droom regelen. Altijd al gedroomd over hoé je jouw mooiste dag wilt afsluiten? Een thema of ander speciaal tintje in gedachten dat zo ‘jullie’ is? Of juist geen flauw idee? We gaan graag met je aan tafel om jullie perfecte plaatje te creëren.

ÉÉN CONTACTPERSOON, GENIETEN MAAR!

Wij houden van persoonlijke aandacht en denken graag met jullie mee. Eén persoon houdt het persoonlijke contact tijdens alle voorbereidingen naar jullie grote dag. Jullie hoeven alleen maar te genieten en wij zorgen er met ons team voor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

STRND wordt gerund door een ambitieus en gepassioneerd team. Geen schakels, maar samenwerkingen. Onze ervaring in het voorbereiden en organiseren van een trouwfeest heeft ons geleerd dat elk bruidspaar uniek is, met eigen wensen en ideeën. Juist dit maakt het zó belangrijk om als locatie flexibel te zijn en mee te denken. Een keertje kennismaken?

Stuur ons een berichtje en we nodigen jullie graag uit voor een kopje koffie.

Tot dan!

Neem gerust een kijkje

Slide 1 of 17
1 / 17

Sfeerimpressie Feestavond

The Wedding DJ

KLIK HIER VOOR ONS AANVRAAGFORMULIER!

Plan je afspraak!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een specifieke vraag?

(+31) 76 767 6002

info@strnd.nl

Wat dacht je van een rondleiding?

Tijdens een locatiebezoek op maat tonen we alle mogelijkheden van onze locatie. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de sfeerimpressie van de locatie en tot snel!