Teamuitje Breda

Teamuitje Breda

Leer jouw team beter kennen tijdens een teamuitje bij STRND

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje in Breda? Zoek niet verder! Bij STRND Breda snappen we de kracht van lol. Een leuk teamuitje verbroedert, motiveert en versterkt de dynamiek van je team. Bij ons vind je de leukste teamuitjes van Breda. Van sportief, strategisch tot hysterisch.

Teamuitjes binnen

Een teamuitje waarbij iedereen de hele tijd serieus moet zijn, is voor niemand leuk. Ontspannen, lachen en leren met je team. Dat is ons doel. STRND heeft originele teamuitjes voor binnen. Zo kun je bij ons genieten van een teamuitje zowel met goed als slecht weer. Uiteraard kunnen jullie bij goed weer tussendoor en achteraf ook genieten van de zon op ons terras van een welverdiend drankje en heerlijk eten.

Dé teamuitjes expert van Breda

Bij STRND organiseren wel dagelijks teamuitjes. Je kunt wel stellen dat wij dé teamuitjes expert van Breda zijn. Wij hebben originele activiteiten voor jullie bedacht die zowel veel fun opleveren als leerzaam zijn. De ideale combo die perfect werkt én resultaat oplevert.

Bij ons kun je terecht voor activiteiten met klein team, tot het organiseren van een groot team evenement. Kies uit onze verschillende activiteiten of vraag naar een teamuitje op maat.

Lockergames teamuitje

Ga tijdens jullie teamuitje de uitdaging aan met onze uitdagende lockergames: een unieke verzameling aan denk-, maak- en doe-spellen. Hierbij ga je de competitie samen met jouw team aan. bepaal de juiste tactiek, werk samen en scoor zo de meeste punten.

De spel is speciaal door ons ontwikkeld voor het ideale teamuitje. Het bestaat uit een combinatie van lockers die geopend moeten worden. Dit doen jullie door het juiste antwoord te geven op vragen in de app op de tablet. Ondertussen ga je de strijd aan met je team, door (digitale) punten af te snoepen van je collega’s, vrienden of familie.

Escaperoom teamuitje; Escape from the island

Denken jullie met je team te kunnen ontsnappen uit een escaperoom? Ga voor het teamuitje Escape from the island! Hierbij zijn jullie gestrand op een onbewoond eiland, tijdens een mislukte zeilcruise.

Tijdens dit teamuitje is samenwerken een must. Kunnen jullie wel ontsnappen van het eiland of worden jullie de nieuwe bewoners en moeten jullie wachten op hulp? Het lot van jullie team ligt in jullie handen.

Teamuitje inclusief bbq, foodtruck of shared diner

Na jullie teamuitje hebben jullie natuurlijk ook wel een beloning verdiend. Maak het teamuitje compleet met een heerlijke lunch of diner. Wij werken samen met diverse cateraars uit de omgeving van Breda. Zo kunnen we voor elk type gezelschap een passende lunch of diner verzorgen. Binnen of buiten genieten, dat is mogen jullie helemaal zelf bepalen.

Wat dacht je van een BBQ Green Egg style, een informele en verrassende foodtruckdiner óf een heerlijke shared diner. Zomaar een greep van de mogelijkheden. Of jullie nu vlees, vis of vega(n) liefhebber zijn. Onze catering concepten kunnen geheel naar smaak ingevuld worden.

Ook een teamuitje organiseren in Breda?

Wil je ook een uniek teamuitje in Breda organiseren? Neem contact op met STRND voor de mogelijkheden. Of kom gerust eens bij ons gluren. Dan ben je direct overtuigd!

Plan nu jullie teamuitje!

En daag ons uit...