Teambuilding & Fun

Zó sterk kwam jouw team eerder nog niet uit een teambuildings-uitje

De kracht van lol snappen wij bij STRND wel. Gelukkig zijn vele bedrijven en eventbureaus het met ons eens: fun verbroedert, motiveert en verandert beloftes in daden. Gemaakte afspraken, voorgenomen verbeteringen en nieuwe plannen worden niet alleen beklonken met een glas wijn, maar worden minstens zo goed bezegeld met een teambuilding activity. En die gaan bij ons van sportief tot strategisch tot hysterisch.

BUSINESS EVENTS & FUN

Een zakelijk event waarbij iedereen de hele dag bloedserieus is? Bestaat niet. En is daarnaast ook helemaal niet leuk. STRND heeft originele teambuildingsactiviteiten en combo’s bedacht die perfect werken én resultaat opleveren, ook voor grote teams die wel een beetje building kunnen gebruiken. Samen met onze partner COAST verzorgen wij oplossingen op maat voor teambuilding & fun events van elke size & shape.

Kom nú dat kantoor uit

Om écht te weten te komen hoe we onze teambuildingsactiviteiten verzorgen, vragen we je om nú al je kantoor uit te rennen en bij ons te komen gluren. Wesley, teambuilding-goeroe bij STRND, vertelt je alles.

Plan nu jouw social event!

En daag ons uit..