Teambuilding & Fun

BUSINESS EVENTS & FUN

Zó sterk kwam jouw team eerder nog niet uit een teambuildings-uitje

De kracht van lol snappen wij bij STRND wel. Gelukkig zijn vele bedrijven en eventbureaus het met ons eens: fun verbroedert, motiveert en verandert beloftes in daden. Gemaakte afspraken, voorgenomen verbeteringen en nieuwe plannen worden niet alleen beklonken met een glas wijn, maar worden minstens zo goed bezegeld met een teambuildingsactiviteit. En die gaan bij ons van sportief tot strategisch tot hysterisch.

BUSINESS EVENTS & FUN

Een zakelijk event waarbij iedereen de hele dag bloedserieus is? Bestaat niet. En is daarnaast ook helemaal niet leuk. STRND heeft originele teambuildingsactiviteiten en combo’s bedacht die perfect werken én resultaat opleveren. Ook voor grote teams die wel een beetje building kunnen gebruiken. Wij verzorgen bedrijfsuitjes op maat voor teambuilding & fun events van elke size & shape.

LOCKERGAMES

Ben je eerder in voor een unieke verzameling aan denk, maak en doe-spellen? Dan zijn de Lockergames iets voor jou! Hierbij draait het om uitdaging, competitie en goede tactieken om met jouw team de meeste punten te scoren.

Dit spel is speciaal door ons ontwikkeld en is een combinatie van lockers die geopend moeten worden en vragen/antwoorden die beantwoord moeten worden in de app op de tablet. Ondertussen snoep je (digitale) punten af van je collega's, vrienden of familie.

ESCAPE FROM THE ISLAND

Wat dacht je van een escape room als onderdeel van jullie bedrijfsuitje? Deze escape room is net even andere dan je gewend bent en geschikt voor grote groepen. Bij Escape from the Island moeten jullie niet ontsnappen uit een kamer. Door een mislukte zeilcruise ben je gestrand op een onbewoond eiland en zie daar maar eens zo snel mogelijk vanaf te komen met je collega's…

BBQ, Foodtrucks of een shared diner?

Na de activiteiten is het natuurlijk tijd om beloond te worden met een heerlijk diner! Wij werken samen met diverse cateraars welke in staat zijn om voor elk type gezelschap een passend diner te verzorgen. Wij hebben zo onze voorkeuren welke een perfecte match zijn met onze evenementenlocatie. Wat dacht je van een BBQ Green Egg style? Een informeel en verrassend foodtruckdiner óf een heerlijk sit-down shared diner. Indoor of outdoor, dat is helemaal aan jullie! Al onze catering concepten hebben een juiste balans en mix van vis, vlees en vega(n) indien gewenst.

Een catering concept is bij ons altijd maatwerk. Samen bepalen we wat de wens is van jullie gasten en ontwikkelen we samen met onze cateringpartners een tof catering concept. Deze uitdaging durven wij namelijk wel aan. Jullie ook!?

Kom nú dat kantoor uit

Om écht te weten te komen hoe we onze teamuitjes en teambuildingsactiviteiten verzorgen, vragen we je om nú al je kantoor uit te rennen en bij ons te komen gluren. Je bent direct overtuigd!

KLIK HIER VOOR ONS AANVRAAGFORMULIER!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

En daag ons uit..

Een specifieke vraag?

(+31) 76 767 6002

info@strnd.nl

Wat dacht je van een rondleiding?

Tijdens een locatiebezoek op maat tonen we alle mogelijkheden van onze locatie. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de sfeerimpressie van de locatie en tot snel!