Stagiair Production & Events

Ben jij gek op (muziek) evenementen, festivals en foodtruck festivals en alles wat daarbij komt kijken? Ben je proactief, niet bang om je handen uit de mouwen te steken en pak jij het liefst met beide handen de leiding? Dan is deze stage bij STRND iets voor jou!

STRND is 6 jaar geleden omgetoverd van een Renault garage tot een industriële evenementenlocatie met een zomerse uitstraling. Met vier gethematiseerde ruimtes en twee terrassen kunnen we ontzettend veel verschillende soorten evenementen en organisaties bedienen en zijn de mogelijkheden oneindig. We ontvangen het gehele jaar door dagelijks groepsuitjes, bruiloften, personeelsfeesten en vrijgezellenfeesten, maar ook grote zakelijke partijen als de Gemeente Breda met een personeelsfeest voor 1400 personen of een foodtruckfestival voor een bedrijf met 500 gasten. Om nog niet te spreken over de vele muziekevenementen zoals het bekende zondagsconcept; Zonnig. Zo draaiden we met Carnaval 4 evenementen achter elkaar van donderdag t/m zondag en knallen we elk jaar op 31 december het nieuwe jaar in met zo’n 2100 bezoekers!

STRND mede-organiseert muziekevenementen als o.a. Knaltival, Doe je Dansie, Zonnig zomeredities, Daisy Koningsnacht, Afterparty Breda Drijft, 90’s Night Breda, Daisy x Halloween, Zonnig Kerstavond en Duikboot NYE. Deze evenementen variëren van 600 tot 2100 bezoekers! Daarnaast organiseren we ook vele grote zakelijke evenementen variërend van 350 tot 1400 bezoekers!

Een hele hoop dus. En hier kun jij onderdeel van uitmaken!

WAT GA JIJ DOEN?

De kracht van plezier dat snappen wij bij STRND. Samen biertjes tappen en een avondje knallen verbroederd, motiveert en veranderd beloftes in daden. Wij beloven jou een top dagje werken! Achter de bar, in de bediening of gewoon als die enige echte EVENT-alleskunner. Op en afbouw van bruiloften, mee dansen op een te gek technofeest, spelbegeleiden bij een vrijgezellenfeest of een charmante host zijn tijdens een seizoensafsluiting van NAC. Hoe gekker, hoe beter. Kom snel een avondje of dagje mee knallen, dan zorgen wij met ons gezellige team dat je warm ontvangen wordt met een ijskoud biertje tijdens sluit.

WIJ BIEDEN JOU

  • Hoe meer uren je maakt, hoe hoger je uurloon
  • Uiteenlopende werkzaamheden
  • Gezellige sluitborrels incl. potjes minigolf & pingpong
  • Elke dag weer een ander feestje

Zonnig

WIE BEN JIJ?

Als Allround Event-crewmember ben je punctueel, ga je overzichtelijk te werk en zet je altijd net een stapje extra om je doel te bereiken. Je bent enthousiast, je ziet geen beren op de weg en je bent creatief om in lastige situaties toch tot een oplossing te komen! Horeca is een pré maar het is geen enkel probleem als je wat bij moet leren. Je houdt van afwisseling en hebt een hoe gekker, hoe beter mentaliteit.

Solliciteer nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@strnd.nl Vermeld daarbij in het onderwerp: EVENT-CREWMEMBER

MAIL INFO@STRND.NL