KOM HIER STAGE LOPEN!

MBO-STAGIAIR WANTED!

Wij zoeken jou!

HEY JIJ! ALLESKUNNER! WIJ ZIJN STRND. Wij staan voor onvergetelijke events en heimwee achteraf. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het net een tikkeltje anders dan anderen doen. Dit doen we samen met ons gezellige team, in onze stoere industriële locatie, waar de meest uiteenlopende events plaatsvinden. EN WIJ, WIJ ZOEKEN JOU! We zoeken dromers, doeners & durfals. Ben jij gastvrij, energiek, altijd in voor een grapje en ren je net iets harder dan de rest? Wij bij STRND leren graag meer anders-dan-anderen kennen, die zijn zoals wij zijn. Iemand zoals jij, wellicht?

WAT GA JIJ DOEN?

De kracht van plezier dat snappen wij bij STRND. Samen biertjes tappen en een avondje knallen verbroederd, motiveert en veranderd beloftes in daden. Wij beloven jou een top dagje werken! Achter de bar, in de bediening of gewoon als die enige echte EVENT-alleskunner. Op en afbouw van bruiloften, mee dansen op een te gek technofeest, spelbegeleiden bij een vrijgezellenfeest of een charmante host zijn tijdens een seizoensafsluiting van NAC.

WIJ BIEDEN JOU

  • Stage vergoeding
  • Uiteenlopende werkzaamheden
  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Gezellige sluitborrels incl. potjes minigolf & pingpong
  • Elke dag weer een ander feestje

Zonnig

WIE BEN JIJ?

Als Leisure & Hospitality stagiair rock jij als een van de beste op de vloer! Je shined als host van events & begeleid onze spellen en activiteiten. Je draagt zorg aan onze locatie en denkt samen met onze floormanagers na over het optimaliseren van processen op de vloer. Je houdt van afwisseling, bent niet vies van hard werken en hebt een hoe gekker, hoe beter mentaliteit. Kom snel een avondje of dagje mee knallen, dan zorgen wij met ons gezellige team dat je warm ontvangen wordt met een ijskoud biertje tijdens sluit.

Solliciteer nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@strnd.nl Vermeld daarbij in het onderwerp: STAGE-MBO

MAIL INFO@STRND.NL

Vacatures

SOLLICITEER NU!

Slide 1 of 14
1 / 14