PLAYGRND Breda

Ontdek PLAYGRND! Een uniek concept van STRND. Hier kun je gamen, eten, drinken en chillen op één spot in Breda.

In een relaxte club vibe kun je hier samen met collega’s, vrienden of familie jeu de boulen, minigolfen, tafeltennissen & meer! Combineer dit alles met een lekker deuntje, heerlijke hapjes en drankjes en je hebt het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje in Breda.

Daag je dus je collega’s, vrienden of familie uit en kom lekker een balletje gooien of te slaan bij PLAYGRND!

Vraag een PLAYGRND offerte aan

Jeu de boules, minigolf, tafeltennis, food & drinks

Bij PLAYGRND kun je een alles beleven. Voor ieder wat wils! Gooi jij het balletje op bij je collega’s, vrienden of familie?

Boulen Club

Een balletje gooien, een biertje drinken en een hapje eten; JEU DE BOULES! Het Franse camping sfeertje gooien we in de mix met hippe cocktails en heerlijke deuntjes. We beschikken over 6 indoor Jeu de boules banen waar je op een laagdrempelige manier kan boulen met vrienden en collega's. Jeu de boules suf? Nee joh! Wij kloppen het stoffige imago eraf en zorgen met onze relaxte club vibe voor een totaal nieuwe Jeu de Boules beleving.

Ping & Pong

Niet weg te denken uit elke bedrijfskantine. Daag je collega’s of vrienden uit voor een potje tafeltennis of pingpong. Een potje rond de tafel, een toernooitje of lekker 1 tegen 1. Wat jullie willen! In de zomer kun je terecht op ons terras en in de winter sla je je pingpongballetje lekker cosy en warm indoor.

Minigolf Revolution

Vergeet midgetgolf en denk groot, groter, GROOTST. Met schansen, een spuwende vulkaan, loopings, een wervelwind & special effects. Dat is MinigolfRevolution! Laat je meest competitieve zelf naar boven komen en daag je vrienden uit voor de perfecte combo van strijd & fun. MinigolfRevolution blijft zichzelf ontwikkelen én verzekerd je van de next level golf beleving. 100% hilariteit en vermaak gegarandeerd. Elke maand breiden we uit en maken we het nóg toffer!

Brain Games

Nog niet uitgespeeld bij PLAYGRND? Combineer dan jullie uitje compleet met één van onze BRAINGAMES. Hier kun je zowel samenwerken als tegen elkaar strijden met onze uitdagende hersenkrakers.

Escape from the island

Niet ontsnappen uit een escape room, maar van een escape island? Kom dan naar Escape from the Island! Jullie zijn gestrand tijdens een zeilcruise op een onbewoond eiland. Lukt het jullie te ontsnappen?

Locker Games

Ga de uitdaging en competitie aan en scoor samen met je team de meeste punten. Tijdens een unieke verzameling aan denk, maak en doe-spellen moet je de beste tactiek hebben om te kunnen winnen. Dit unieke spel is speciaal door ons ontwikkeld waarbij je lockers moet openen door de juiste antwoorden te geven in een app een tablet.

Food & Drinks

Tijdens jullie bezoek aan PLAYGRND kun je bij ons genieten van een heerlijk hapje en drankje. Wat dacht je een verfrissend speciaalbiertje of een spannende exotische cocktail? Als hapje kun je genieten van een traditionele bittergarnituurtje, maar ook verschillende shared dining of zelf food truck arrangementen behoren tot de mogelijkheid.

Vraag een PLAYGRND offerte aan