Personeelsuitje in Breda

De kracht van plezier snappen wij bij STRND wel. Gelukkig zijn vele bedrijven het met ons eens: fun verbroedert, motiveert en verandert beloftes in daden. Gemaakte afspraken, voorgenomen verbeteringen en nieuwe plannen worden niet alleen beklonken met een glas bubbels, maar worden minstens zo goed bezegeld met een personeelsuitje met teambuildingsactiviteiten. En die gaan bij ons van sportief tot strategisch, tot hysterisch.

Personeelsuitjes & teambuilding activiteiten

Een bedrijfsevenement waarbij iedereen de hele dag bloedserieus is? Bestaat niet. En is daarnaast ook helemaal niet leuk.

STRND heeft originele personeelsuitjes en activiteiten combo's bedacht die perfect werken én resultaat opleveren, ook voor grote teams (40 of meer medewerkers) die wel een beetje building kunnen gebruiken. Daag ons uit! We bedenken graag een personeelsuitje op maat voor jouw organisatie.

Samen met onze partner COAST verzorgen wij ook oplossingen voor teambuilding en fun events voor bedrijven met 40 of minder medewerkers.

Enkele voorbeelden van teambuilding activiteiten hebben we voor je op een rijtje gezet.

EXPEDITIE ROBINSON

Ben je fanatiek, strategisch en sportief? Dan is Expeditie Robinson echt iets voor jou. Alleen door een vlekkeloze communicatie, doordachte speltactieken en sterke plannen kan jouw team de expeditie doorstaan. En dat allemaal terwijl het zand tussen je voeten kietelt.

LOCKERGAMES

Ben je eerder in voor een unieke verzameling aan denk, maak en doe-spellen? Dan zijn de Lockergames iets voor jou! Hierbij draait het om uitdaging, competitie en goede tactieken om met jouw team de meeste punten te scoren.

Dit spel is speciaal door ons ontwikkeld en is een combinatie van lockers die geopend moeten worden en vragen/antwoorden die beantwoord moeten worden in de app op de tablet. Ondertussen snoep je (digitale) punten af van je collega's, vrienden of familie.

ESCAPE FROM THE ISLAND

Een keer iets anders dan ontsnappen uit een escape room? Dan is Escape from the Island perfect! Door een mislukte zeilcruise ben je gestrand op een onbewoond Eiland en zie daar maar eens zo snel mogelijk vanaf te komen met je team…

BBQ, Foodtrucks of een shared diner?

Na de activiteiten is het natuurlijk tijd om beloond te worden met een heerlijk diner! Wij werken samen met diverse cateraars welke in staat zijn om voor elk type gezelschap een passend diner te verzorgen. Wij hebben zo onze voorkeuren welke een perfecte match zijn met onze evenementenlocatie. Wat dacht je van een BBQ Green Egg style? Een informeel en verrassend foodtruckdiner óf een heerlijk sit-down shared diner. Indoor of outdoor, dat is helemaal aan jullie! Al onze catering concepten hebben een juiste balans en mix van vis, vlees en vega(n) indien gewenst.

Een catering concept is bij ons altijd maatwerk. Samen bepalen we wat de wens is van jullie gasten en ontwikkelen we samen met onze cateringpartners een tof catering concept. Deze uitdaging durven wij namelijk wel aan. Jullie ook!?

Kom nú je kantoor uit

Om écht te weten te komen hoe we onze personeelsuitjes en teambuildingsactiviteiten verzorgen, vragen we je om nú al je kantoor uit te rennen en bij ons te komen gluren. Wesley, teambuilding-goeroe bij STRND, vertelt je alles.

Plan nu jouw personeelsuitje!

En daag ons uit..