Personeelsfeest organiseren

Personeelsfeest organiseren? STRND is de grootste evenementenlocatie in de binnenstad van Breda. En de meest bijzondere, vinden we zelf. Geschikt voor alle soorten zakelijke en particuliere events en ook zeker voor jouw personeelsfeest.

PERSONEELSFEESTEN IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Volledig ontzorgen is ons doel. Het creëren van de ideale feestlocatie die voldoet aan alle wensen, dat ook. Van foodtruckfestival tot themafeest: we hebben al veel unieke bedrijfsfeesten in Breda mogen hosten, organiseren en produceren.

Of je bij STRND in zwembroek moet komen? Dat mag wel, maar het moet zeker niet. Dat is geheel aan jou en afhankelijk van het event. Onze deuren staan net zo wagenwijd open voor driedelig-grijs, lekker casual, als voor Havaianas. Of waarom geen combinatie?! De ruimtes in onze locatie kunnen apart of gekoppeld gebruikt worden. We spelen graag met elementen, sferen en ruimte(s).

EEN HAPJE ETEN ÉN FEESTEN?

Een ideale combi: zowel voor jou als voor STRND, want wij lenen ons perfect voor dit een-tweetje. Ontvangst op het al dan niet overdekte Sunset Boulevard-terras en dan een ijsbrekende borrel in de Beach Bar. Om daarna door te schuiven naar de Harbour, waar het eten zittend, staand, liggend of in welke andere vorm dan ook verorberd gaat worden. Na het toetje, of áls toetje, gaan de poorten naar Warehouse open: onze eigen STRND-club!

Jong management CONGRES 2018 STRND breda

PERSONEELSFEEST TOT 250 GASTEN

Een personeelsfeest tot 250 gasten organiseren? STRND-club Warehouse is your guy. Deze feestzaal ligt direct aan je eigen terras, dat je ook als entree kunt gebruiken. Zo komen jouw medewerkers al vóór binnenkomst in the mood. Op zomerse dagen worden de eerste drankjes vaak nog buiten genuttigd, maar na zonsondergang barst het feest binnen los.

Warehouse heeft alles voor een compleet zakelijk event zonder zorgen: sfeervolle bar, eigen toiletten en krachtstroom om elke vorm van entertainment te kunnen dragen. De ruimte is gemakkelijk te stylen met inrichting en decoratie op maat.

Op zoek naar een evenementenlocatie voor 100 à 125 gasten? Geen probleem! We kunnen de zaal sfeervol en optimaal verkleinen waardoor Warehouse óók geschikt is voor een kleiner gezelschap. Plug & play!

PERSONEELSFEEST TOT 1.500 GASTEN

Wil je een personeelsfeest organiseren voor zo’n 1.500 genodigden? Of nog meer!? De combinatie van onze industriële Harbour in combinatie met de Beach Bar is your go-to. De bar heeft een praktische én magische plek: tegen onze PLAYGRND aan, waar het intieme avondsfeertje je met gemak een tijdje aan de grote bar zal laten hangen. Een drankje en een goed gesprek gaan hier perfect samen. En het in de gaten houden van de dansvloer ook. Tot het jouw moment is!

De Beach Bar grenst aan haar eigen terras, heeft een eigen entree, meer dan genoeg toiletruimte en krachtstroom om ook mega-events te kunnen hosten.

PERSONEELSFEEST TOT 2.100 GASTEN

Big, bigger, biggest? Natuurlijk kan dat, dan pakken we toch gewoon de hele evenementenlocatie! De combinatie van twee terrassen, PLAYGRND, de Beach Area, de Harbour én Warehouse maken onze unieke locatie geschikt voor een knalfeest tot maar liefst 2.100 gasten.

Slide 1 of 10
1 / 10

Bekijk deze cases

Jola Mode

Case Jola Mode, personeelsfeest STRND Breda.

KLIK HIER VOOR ONS AANVRAAGFORMULIER!

PERSONEELSFEEST ORGANISEREN?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een specifieke vraag?

(+31) 76 767 6002

info@strnd.nl

Wat dacht je van een rondleiding?

Tijdens een locatiebezoek op maat tonen we alle mogelijkheden van onze locatie. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de sfeerimpressie van de locatie en tot snel!