Over ons

Van systeemplafond naar open-air

Wij pakken het graag anders aan. Dat doen we al jaren. En dat doen we best goed, al zeggen we het zelf. Deze kleine jongens zijn volwassen geworden. Net als onze locatie. De 'uitjes op slippers' hebben we omgeruild voor corporate en public events. Onveranderd is en blijft onze basis: de voormalig Renault-garage. Die is simpelweg té mooi. Het zijn de invulling, de concepten, de indeling en de aankleding die we geüpgrade hebben. Soms weten we zelfs onszelf te verbazen met waar we toe in staat zijn. Doei standaard en hokjes. Hallo freestyle en avontuurlijk!

De mensen van STRND

Marijn van Dijke

Owner

Sebastiaan Kropf

General manager

Daryl Fijneman

Creative manager

Yoshua Rijk

Sales & Event Manager

Giliano Biharie

Floormanager

Martine van der Linden

Weddingplanner

PROFESSIONALLY PLAYFUL, CORPORATELY CHEEKY

Professioneel en corporate gaan bij ons door dezelfde garagedeur als speels en eigenwijs. Een next-level bijeenkomst, beurs of productlancering met torenhoge tech- & AV-eisen die ook nog eens alle facilitaire, design en culinaire sceptici omver moet blazen.

We werken professioneel; en dat durven we te stellen zonder te blikken of te blozen. Ook zijn we volledig op de hoogte van 'what’s poppin’ in evenementenland. Vandaag én morgen.

'NORMAAL' DOEN: DAT DOEN ER AL GENOEG!

Trots op onszelf; dat zijn we bij STRND zeker. We staan 100% achter onze net-iets-anders-stijl en leren graag meer anders-dan-anderen kennen, die zijn zoals wij zijn. Iemand zoals jij, wellicht?

Ons team is dusdanig zelfverzekerd dat we onze naam in KAPITALEN durven te schrijven. Schreeuwerig zijn we gelukkig niet, alhoewel we met ons kleine maar dappere team toch maar mooi de meest impressive corporate diners, onvergetelijke personeelsfeesten, congressen met een twist, en life-changing bruiloften weten neer te zetten.

P1055915

BEL, MAIL, TEXT, BEZOEK & OVERTUIG ONS

Zie jij jezelf al vlammen tijdens onze events? Voel je dat je goed bij ons en onze filosofie past? Dan horen wij graag van jou en over jouw talenten. Overtuig ons ervan dat je de uitdaging aan wilt gaan om met ons mee te zwemmen, al is het soms een stukje tegen de stroming in!

Vacatures

FLOOR MANAGER HORECA & EVENTS

BEDRIJFSPROFIEL

STRND is een unieke, inspirerende locatie op steenworp afstand van de meest gezellige binnenstad van Nederland: Breda. Een voormalig autogarage omgetoverd in een moderne, industriële evenementenlocatie met diverse ruimtes met gevoel voor detail en functionaliteit. Op de locatie is tevens PLAYGRND gerealiseerd, de mooiste speeltuin voor volwassenen waar de meest uiteenlopende (teambuildings)activiteiten worden georganiseerd.

Wij zijn dé locatie voor zakelijke (maatwerk) evenementen, bruiloften, particuliere evenementen en uitjes en zijn ook niet vies van een goed publiek indoorfeestje of festival! Voor 50 tot 1500 gasten bieden wij met vijf verschillende ruimtes een variabel aanbod en zijn wij flexibel in het aanpassen naar de wensen van onze gasten.

STRND heeft geen vaste programmering. We willen juist een podium bieden aan unieke initiatieven. De eigenschappen en ligging van de locatie zorgen ervoor dat wij een grote diversiteit aan (inter)nationale bedrijven mogen bedienen.

JOUW JOB

Het realiseren van de perfecte dag voor ieder bezoeker van STRND. Het omzetten van het draaiboek naar de perfecte taakverdeling voor je collega’s op de werkvloer, het doorspreken van het programma met de Sales en Event manager en de banqueting manager. Jij laat je niet gek maken door die enorme verscheidenheid aan fantastische events en PLAYGRND uitjes die we dagelijks draaien. Je haalt het maximale uit het team en gaat daarbij altijd voor een 5-sterren review!

VEREISTEN:

 • Je hebt lekker veel energie, bent assertief en communicatief vaardig
 • Je hebt ervaring in de horeca en/of evenementenbranche (SVH is een pré)
 • Je hebt een flexibele agenda (veel events zijn ’s avonds / ‘s weekends)
 • Je bent planmatig sterk en hebt een goede helicopterview
 • Je bent gedreven en trots op je resultaten: klanttevredenheid en een gedreven en happy team op de vloer
 • Je werkt zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid

WIJ BIEDEN:

 • Een contract voor 40u per week
 • Een prima salaris o.b.v. van opleiding, werkervaring en uren
 • Een mooie pensioenregeling
 • Interne en externe opleiding en training
 • Een geweldige (starters)functie met goede doorgroei mogelijkheden
 • Veel ruimte voor inbreng en uitvoer van jouw goede ideeën
 • Een gezellig, jong, ambitieus en gedreven team om mee samen te werken
 • Een sportschoolabonnement bij onze buren
 • Borrels en regelmatig een mooi avondje NAC
 • De baan die jij zoekt!

CONTACT:

Ben jij dé kandidaat die past in dit profiel? Solliciteer direct op deze functie. Graag ontvangen wij:

 • Motivatiebrief
 • CV
 • Datum beschikbaarheid

Contactpersoon: Ward van Zanten Email: ward@groepsuitjesbreda.nl Telefoon: (+31) 76 767 6002