Nieuwjaarsborrel STRND Breda

Dé nieuwjaarsborrel locatie in het centrum van Breda

Het jaar op een spetterende manier starten? Organiseer een nieuwjaarsborrel bij STRND! Kom genieten van een winterse omgeving, heerlijk eten en drinken in op een prachtige centrale locatie in Breda. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie nieuwjaarsborrel? Neem dan snel contact op met STRND!

Nieuwjaarsborrel organiseren bij STRND?

Start direct je aanvraag!

Start het nieuwe jaar knallend met een borrel bij STRND

Knallend het nieuwe jaar beginnen met een nieuwjaarsborrel waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd? Dat kan bij STRND! Met genoeg oppervlakte om nieuwjaarsborrels te organiseren van klein tot groot formaat is geen verzoek te gek, alles kan. Vindt jij het té koud om buiten te staan, dan zetten wij toch vuurkorven neer of verplaatsen wij het feest toch naar binnen. Eén ding is in ieder geval zeker, SAAIE nieuwjaarsborrels daar doen wij niet aan bij STRND!

Van nieuwjaarsborrel tot personeelsfeest

Bij STRND kun je alle kanten op. Of je nu een sfeervolle nieuwjaarsborrel wilt organiseren of er een knallend en uitbundig personeelsfeest van wilt maken, bij ons is niets te gek.

Onze locatie beschikt over verschillende sfeervolle ruimtes en feestzalen die naar wens met elkaar zijn te combineren en in te richten. Voor nieuwjaar pakken we natuurlijk extra uit met sfeervolle verlichting en decoratie.

Willen jullie dus met een kleiner gezelschap genieten van een knusse borrel in de Lighthouse, of wil jij dineren in de Warehouse met een afzakkertje in de Harbour? Het is hier allemaal mogelijk. Wij zorgen ervoor dat jullie nieuwjaarsborrel een ervaring wordt om nooit te vergeten!

Van nieuwjaarsborrel tot nieuwjaarsdiner

Wat is er beter dan aankomen op de feestlocatie en beginnen met een heerlijke glühwein of een warme chocomel met slagroom of een heerlijk glaasje bubbels? Helemaal niets natuurlijk! Aankomen bij STRND voelt als thuiskomen. De unieke en warme inrichting zal perfect bij jouw borrel aansluiten.

Een heerlijke bitterbal of andere feestelijke hapjes, een winter-BBQ, een luxe sit-down diner, of wat dacht je van een nieujaarsborrel in combinatie met een foodtruckfestival? Of je een informele nieuwjaarsborrel wilt organiseren of een formeel diner met smoking en strik. Bij STRND kan het allemaal!

Laat ons jullie wensen weten en event-planners maken er een uniek nieuwjaarsevent van dat helemaal aansluit bij jullie gezelschap.

Wat onze klanten zeggen

Want die kunnen het weten...

Jullie hebben zéér goede service verleend op korte termijn en gezorgd dat alles tot in de puntjes was geregeld. De dag was op maat ingevuld en jullie personeel heeft geholpen aan de sfeer (Lees: enthousiast, behulpzaam en écht met een glimlach te werk gaan). Jullie wijze van creativiteit, attentie op kleine details en service maken dat wij graag nog eens langskomen als wij een locatie in Breda zoeken.Melina Eventmanager Danone
We hebben ons bedrijfsfeest met 350 mensen gehouden bij STRND en zijn hier erg over te spreken. Zowel het contact vanaf de offerteaanvraag totaan het feest zelf, zijn de contacten heel goed geweest. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen, reageerden altijd binnen 1 dag op de mails en dachten vollop met ons mee. Zelfs toen er door onvoorziene omstandigheden een wijziging aangebracht moest worden in het programma vlak voor het feest waren ze heel erg meewerkend. De catering was super geregeld, er stonden nauwelijks rijen, het eten was heel goed en gevarieerd en het liep allemaal op rolletjes. Leuk is het ook dat er verschillende foodtrucks in de hal kunnen staan waardoor de mensen kunnen kiezen waar ze gaan eten. De locatie is goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en de sfeer binnen is uniek met het strandgevoel. Kortom, we hebben een hele geslaagde en goed georganiseerde dag gehad bij STRND.Larissa Nederlands Forensisch Instituut

Uitstekend bereikbaar

STRND beschikt over ruim 250 (gratis) parkeerplaatsen en is uitstekend bereikbaar via diverse uitvalswegen. Perfecte ligging tussen de Randstad en Antwerpen!

Altijd sfeervol en verrassend!

Te allen tijde staat de sfeervolle en industriële default-setting voor je klaar. Dé basis voor een succesvol event, midden in het centrum van Breda!

Topkwaliteit & relaxte vibes

STRND wordt gerund door een ambitieus en gepassioneerd team. Geen schakels, maar samenwerkingen. Wij staan voor (corporate) events met karakter.

What a view!

Plan jouw perfecte winter event..

en daag ons uit!