Music Event

We zijn zeker niet de enige feestlocatie in Breda met een industriële look, een historisch, rauw randje, of een indoor beach of activity area. STRND is wél de enige spannende, ruige garage die voorheen Renault-auto’s huisvestte, maar waar vandaag de dag corporate events van topkwaliteit perfect samengaan met relaxte vibes. Volledig ontzorgen is ons doel. En het creëren van de ideale feestlocatie die voldoet aan alle wensen, dat ook. We hebben al veel unieke feestavonden mogen hosten, organiseren en produceren. Of je bij STRND in zwembroek moet komen? Dat mag wel, maar het moet zeker niet. Dat is geheel aan jou en afhankelijk van het feest. Onze deuren staan net zo wagenwijd open voor driedelig-grijs, lekker casual, als voor Havaianas. Of waarom geen combinatie?! De ruimtes in onze locatie kunnen apart of gekoppeld gebruikt worden. We spelen graag met elementen, sferen en ruimte(s).

DJ of duo?

Nederlands bekendste rapper, die ene old scool band of de DJ die het dak eraf draait? Het kan en mag allemaal bij ons. De setting van STRND is zo multi-inzetbaar dat we van chique gala's tot rook- en lasershows voorbij hebben zien komen. We houden van anders. Van jouw gekke idee deinzen wij echt niet snel achteruit. Kom maar op, show us the ideas!

Zee aan ruimte

De twee binnenruimtes en twee buitenruimtes bieden volop mogelijkheden. Onze grootste parel De Harbour biedt zoveel groots: stel je een ruimte-breed podium voor met plaats voor de beste artiesten. Hier treden DJ's, zangers, bands en performers op. De intiemere Warehouse zaal wordt je relax-area of food-square. Of gebruik je het achterterras bij lekker weer? Spelen met ruimtes is ons niet vreemd: we denken niet graag in hokjes.

Super centraal

Door de uitstekende ligging en bereikbaarheid is STRND de ideale locatie voor ieder music event. STRND ligt super centraal aan de singels van Breda. Met verschillende uitvalswegen op steenworp afstand bereiken gasten binnen no-time ons eigen terrein met 250 gratis parkeerplaatsen. Meer parkeerplaatsen nodig? Dankzij de centrumligging zijn er voldoende omliggende parkeerplaatsen. Bezoekers in 5 minuten heen en weer pendelen naar het P5-terrein van NAC is óók een goede optie.

Met het OV arriveren je gasten tevens ook snel: het station is dichtbij. Van daar bereik je STRND in 5 minuten op de fiets, binnen 10 minuten met de bus en lopend doe je er een kleine twintig minuten over.

Bruisend Breda

Bruisend tussen de eeuwenoude monumenten, het water en het groen ligt Breda. Niet voor niets de Beste Binnenstad van Nederland. De meer dan 750 jaar oude stad is verrassend vanuit alle opzichten. De historische binnenstad, het industriële gebied bij de oude haven, het groene park en de singels. De veelzijdige mix maakt juist dat STRND hier zo goed bij past. Gelegen tussen de Zuiderburen en de Randstad in, doet Breda qua ligging trouwens ook nergens voor onder.

Parkeerplaatsen

250 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein & plenty parkeergarages in de buurt

Overal in de buurt

Dichtbij snelwegen A16, A27, A58 en Belgische grens

Bereikbaarheid OV

Vanaf Breda Centraal bereik je STRND in 5 minuten met de fiets , 10 minuten met het OV en 20 minuten te voet

Organisatie

Professioneel en corporate gaan bij ons door dezelfde garagedeur als speels en eigenwijs. We werken professioneel; en dat durven we te stellen zonder te blikken of te blozen. Ook zijn we volledig op de hoogte van 'what’s poppin’ in evenementenland. Vandaag én morgen.

Klik hier voor meer informatie over onze organisatie!

Jouw publieksevent bij STRND?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een specifieke vraag?

(+31) 76 767 6002

info@strnd.nl

Wat dacht je van een rondleiding?

Tijdens een locatiebezoek op maat tonen we alle mogelijkheden van onze locatie. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de sfeerimpressie van de locatie en tot snel!

KLIK HIER VOOR ONS AANVRAAGFORMULIER!

Sfeerimpressie

Slide 1 of 8
1 / 8