Kerstborrel STRND Breda

Dé kerstborrel locatie in het centrum van Breda

Het jaar op een spetterende manier afsluiten? Organiseer een kerstborrel bij STRND! Kom genieten van een winterse omgeving, heerlijk eten en drinken in op een prachtige centrale locatie in Breda. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie kerstborrel? Neem dan snel contact op met STRND!

Kerstborrel organiseren bij STRND?

Start direct je aanvraag!

Knallend de feestdagen vieren met een te gekke kerstborrel!

In de koude wintermaanden creëren we een sfeervolle, informele kerstsetting bij STRND, helemaal in de sfeer voor een kerstborrel. Indoor? TUURLIJK! Maar niet zonder een sfeervol ontvangst rondom het haardvuur op een van onze terrassen, met een glaasje glühwein of chocomel in de hand.

Daarna snel naar binnen om te genieten van de warmte en gezelligheid. Een muziekje hier, dansende mensen daar en de geur van vers bereid eten van de kleurrijke foodtrucks. Vind jij kou maar niks en hou je wel van dat festivalsfeertje?

Vier dan dit jaar jouw kerstborrel, feest of diner bij STRND. Voor kleine én grote gezelschappen!

Van kerstborrel tot kerstfeest

Bij STRND kun je alle kanten op. Of je nu een sfeervolle kerstborrel wilt organiseren of er een knallend en uitbundig kerstfeest of personeelsfeest van wilt maken, bij ons is niets te gek.

Onze locatie beschikt over verschillende sfeervolle ruimtes en feestzalen die naar wens met elkaar zijn te combineren en in te richten. Voor Kerst pakken we natuurlijk extra uit met sfeervolle verlichting en decoratie.

Willen jullie dus met een kleiner gezelschap genieten van een knusse borrel in de Lighthouse, of wil jij dineren in de Warehouse met een afzakkertje in de Harbour? Het is allemaal mogelijk en op deze manier zorgen wij ervoor dat elke kerstborrel een ervaring wordt om nooit te vergeten.

Van kerstborrel tot kerstdiner

Bij een kerstborrel horen natuurlijk ook lekkere hapjes. Van borrelen krijgen je namelijk honger. Gelukkig heeft STRND genoeg mogelijkheden om de lekkere trek te stillen.

Een heerlijke bitterbal of andere feestelijke hapjes, een winter-BBQ, een luxe sit-down diner, of wat dacht je van een kerstborrel in combinatie met een foodtruckfestival? Of je een informele kerstborrel wilt organiseren of een formeel diner met smoking en strik. Bij STRND kan het allemaal!

Laat ons jullie wensen weten en wij maken er een uniek kerstevent van dat helemaal aansluit bij jullie gezelschap.

Wat onze klanten zeggen

Want die kunnen het weten...

Jullie hebben zéér goede service verleend op korte termijn en gezorgd dat alles tot in de puntjes was geregeld. De dag was op maat ingevuld en jullie personeel heeft geholpen aan de sfeer (Lees: enthousiast, behulpzaam en écht met een glimlach te werk gaan). Jullie wijze van creativiteit, attentie op kleine details en service maken dat wij graag nog eens langskomen als wij een locatie in Breda zoeken.Melina Eventmanager Danone
We hebben ons bedrijfsfeest met 350 mensen gehouden bij STRND en zijn hier erg over te spreken. Zowel het contact vanaf de offerteaanvraag totaan het feest zelf, zijn de contacten heel goed geweest. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen, reageerden altijd binnen 1 dag op de mails en dachten vollop met ons mee. Zelfs toen er door onvoorziene omstandigheden een wijziging aangebracht moest worden in het programma vlak voor het feest waren ze heel erg meewerkend. De catering was super geregeld, er stonden nauwelijks rijen, het eten was heel goed en gevarieerd en het liep allemaal op rolletjes. Leuk is het ook dat er verschillende foodtrucks in de hal kunnen staan waardoor de mensen kunnen kiezen waar ze gaan eten. De locatie is goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en de sfeer binnen is uniek met het strandgevoel. Kortom, we hebben een hele geslaagde en goed georganiseerde dag gehad bij STRND.Larissa Nederlands Forensisch Instituut

Uitstekend bereikbaar

STRND beschikt over ruim 250 (gratis) parkeerplaatsen en is uitstekend bereikbaar via diverse uitvalswegen. Perfecte ligging tussen de Randstad en Antwerpen!

Altijd sfeervol en verrassend!

Te allen tijde staat de sfeervolle en industriële default-setting voor je klaar. Dé basis voor een succesvol event, midden in het centrum van Breda!

Topkwaliteit & relaxte vibes

STRND wordt gerund door een ambitieus en gepassioneerd team. Geen schakels, maar samenwerkingen. Wij staan voor (corporate) events met karakter.

What a view!

Plan jouw perfecte winter event..

en daag ons uit!