Kerst & Nieuwjaarsborrels

Sfeervolle, informele kerstsetting!

Vanaf €37,50 per persoon

In de koude wintermaanden creëren we een sfeervolle, informele kerstsetting! Indoor? TUURLIJK! Een sfeervol ontvangst rondom het haardvuur op onze terrassen met een glaasje glühwein of chocomel in de hand, om daarna snel naar binnen te gaan en te genieten van de warmte! Een muziekje hier, dansende mensen daar, de geur van vers bereid eten van de kleurrijke foodtrucks. Vind jij kou maar niks? Hou je van het festivalsfeertje?🎄 Vier dan dit jaar jouw kerst/nieuwjaarsborrel, feest óf diner bij STRND, voor kleine én grote gezelschappen. Bekijk snel onderstaande video en zie hoe onze locatie standaard is gedecoreerd. In de wintermaanden pakken we nóg grootser uit met duizenden kerstlampjes!

What a view!

jmcongres-breda 14

Saai en STRND zijn geen combi. Een kerstborrel zoals zovelen wordt het sowieso niet. Een napraat-waardige avond voor de collega’s die volle moed de kerst in gaan zeker wel. Voeg een teambuildings-activiteit toe die onze partner COAST als geen ander weet te verzorgen. Een winter-BBQ, een luxueus sit-down diner of juist een lekker losjes foodtruck festival.

Pak je het écht goed aan? Dan pak je écht goed uit en maak je er een serieus feest van. Volle vaart je team het nieuwe jaar in lanceren.

Wij staan te springen om samen met jullie te proosten!

P1055969

Het nieuwe jaar vier je bij STRND met een nieuwjaarsborrel met impact. Een brand new year gloort aan de Bredase horizon: hét moment om samen te komen. Om even te knipogen naar het voorbije jaar, maar vooral vooruit te kijken en die verse vibes binnen te voelen komen. Samen met je kompanen, werkvrienden en -vriendinnen de neuzen weer dezelfde kant op draaien: recht vooruit en vrolijk omhoog dus. Happy New Year!

Laat je inspireren

1 / 14

Plan jouw perfecte kerst of nieuwjaarsborrel

en daag ons uit!