Kerst & Nieuwjaarsborrels

Sfeervolle, informele setting!

Knallend het nieuwe jaar in met een te gekke kerst/nieuwjaarsborrel?

In de koude wintermaanden creëren we een sfeervolle, informele kerstsetting bij STRND. Indoor? TUURLIJK! Maar niet zonder een sfeervol ontvangst rondom het haardvuur op een van onze terrassen, met een glaasje glühwein of chocomel in de hand. Daarna snel naar binnen om te genieten van de warmte en gezelligheid. Een muziekje hier, dansende mensen daar en de geur van vers bereid eten van de kleurrijke foodtrucks. Vind jij kou maar niks en hou je wel van dat festivalsfeertje?

Vier dan dit jaar jouw kerst/nieuwjaarsborrel, feest of diner bij STRND. Voor kleine én grote gezelschappen!

Saai en STRND zijn geen combi!

Een winter-BBQ, een luxueus sit-down diner, of juist lekker losjes een foodtruckfestival inclusief te gekke photobooth? Wil je het écht goed aanpakken? Bij ons is niets te gek! Wij pakken uit en maken er een serieus feest van. Onze verschillende ruimtes hebben elk hun aanwezige pluspunten, maar liever passen we elke zaal en subruimte aan naar jouw unieke wensen!

Wat onze klanten zeggen

Want die kunnen het weten...

Jullie hebben zéér goede service verleend op korte termijn en gezorgd dat alles tot in de puntjes was geregeld. De dag was op maat ingevuld en jullie personeel heeft geholpen aan de sfeer (Lees: enthousiast, behulpzaam en écht met een glimlach te werk gaan). Jullie wijze van creativiteit, attentie op kleine details en service maken dat wij graag nog eens langskomen als wij een locatie in Breda zoeken.Melina Eventmanager Danone
We hebben ons bedrijfsfeest met 350 mensen gehouden bij STRND en zijn hier erg over te spreken. Zowel het contact vanaf de offerteaanvraag totaan het feest zelf, zijn de contacten heel goed geweest. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen, reageerden altijd binnen 1 dag op de mails en dachten vollop met ons mee. Zelfs toen er door onvoorziene omstandigheden een wijziging aangebracht moest worden in het programma vlak voor het feest waren ze heel erg meewerkend. De catering was super geregeld, er stonden nauwelijks rijen, het eten was heel goed en gevarieerd en het liep allemaal op rolletjes. Leuk is het ook dat er verschillende foodtrucks in de hal kunnen staan waardoor de mensen kunnen kiezen waar ze gaan eten. De locatie is goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en de sfeer binnen is uniek met het strandgevoel. Kortom, we hebben een hele geslaagde en goed georganiseerde dag gehad bij STRND.Larissa Nederlands Forensisch Instituut

Uitstekend bereikbaar

STRND beschikt over ruim 250 (gratis) parkeerplaatsen en is uitstekend bereikbaar via diverse uitvalswegen. Perfecte ligging tussen de Randstad en Antwerpen!

Altijd sfeervol en verrassend!

Te allen tijde staat de sfeervolle en industriële default-setting voor je klaar. Dé basis voor een succesvol event, midden in het centrum van Breda!

Topkwaliteit & relaxte vibes

STRND wordt gerund door een ambitieus en gepassioneerd team. Geen schakels, maar samenwerkingen. Wij staan voor (corporate) events met karakter.

What a view!

Plan jouw perfecte winter event..

en daag ons uit!