Indoor activiteiten in Breda

Indoor activiteiten in Breda

Naast het aanbieden van borrels en arrangementen is het ook mogelijk om bij STRND uit meerdere indoor activiteiten te kiezen. Een activiteit organiseren met vrienden, familie of collega’s? Maar ben je bang dat het weer roet in het eten gooit en je plannen in de war brengt? Gelukkig heeft STRND Breda genoeg indoor activiteiten die zich binnen afspelen. Leuk bijvoorbeeld als indoor bedrijfsuitje of teamuitje en goed voor de teambuilding!

Indoor PLAYGRND

Altijd al verschillende camping-activiteiten indoor willen doen? De PLAYGRND maakt dat mogelijk om een spontane en nostalgische manier. Dit is de plek waar je je vrienden of collega’s kan uitdagen tot een potje Jeu de Boules, iemand alle hoeken van de Ping Pong tafel kan laten zien. Of ga jij jezelf toch aan een potje minigolf wagen, het kan allemaal!

Na een fanatieke middag van indoor activiteiten ben je natuurlijk dorstig en hongerig. STRND heeft daar ook een oplossing voor. Kies bijvoorbeeld uit meer dan 15 verschillende speciaalbieren en verschillende lekkere streetfood gerechten. Bij ons zal jouw groep absoluut niets te kort komen.

Indoor BRAINGAMES

Op zoek naar meer mentale uitdaging? Ga de strijd aan met je collega’s of vrienden met onze Braingames. Scoor de meeste punten met je team tijdens de Lockergames. Of ontsnap met je team als eerste die weet te ontsnappen van het eiland?

LOCKERGAMES

Houden jullie van uitdaging, competitie en goede tactieken? Dan zijn de Lockergames echt iets voor jullie! Met dit spel is het de bedoeling dat er een aantal lockers geopend moeten worden. Dit doe je door vragen op een app of tablet goed te beantwoorden samen met je team. Het is de bedoeling om de meeste punten te scoren. Tijdens dit spel kun je ook punten afpakken van je collega’s, vrienden of familie om de strijd extra spannend te maken.

ESCAPE FROM THE ISLAND

Van een indoor eiland ontsnappen was tot voor kort geleden nog onmogelijk. Maar niet bij STRND! Wanneer een zeilcruise te maken krijgt met zwaar weer en teveel water maakt, strandde jij en je team op een onbewoond eiland. Tijdens deze escape experience is het de bedoeling dat jij en je team zoveel mogelijk hints verzamelen om van een eiland af te komen. Wie zal als eerste dit probleem oplossen, wie ontsnap er als eerste? Je komt erachter tijdens deze indoor activiteit!

LAAT JULLIE UITJE NIET VERREGENEN

Dus wil je een uitje plannen maar wil je niet afhankelijk zijn van moedertje Natuur? Met deze indoor activiteiten zal een regenbui jouw dag niet verpesten. Met onze nostalgische en unieke indoor activiteiten in Breda, zal jullie dagje uit nooit meer in het water vallen.

PLAN NU JULLIE OVERDEKTE UITJE!

en laat de regen jullie plezier niet verpesten!