Food&Beverage Event

De gouden combi!

Het Food & Beverage event. Best of both worlds vinden we dat. Biertje in de ene hand, bao bun in de andere en voilà: sfeervol borrelen geblazen. Op een horceaplein verzamelen de gasten zich rond barretjes en foodtrucks. En laten we entertainment niet vergeten. Muziek is necessary. Ga voor een podium met DJ, een klein bandje of een upcoming singer-song writer. Alles voor de meest sfeervolle en onvergetelijke dag.

Booming Borrel

De borrelcultuur in Breda is booming! Het is wat ons betreft ook de ideale combinatie. De beste grilled burgers en crunchy taco’s met speciaalbier of gin-tonics. Ga je voor lokaal? Misschien wel voor een specifiek thema. Mogelijkheden all over. Met de borrel als uitgangspunt komen veel mooie dingen op gang. Plan met ons jouw unieke F&B-event!

Zee aan ruimte

De twee binnenruimtes en twee buitenruimtes bieden volop mogelijkheden. Onze grootste parel De Harbour biedt door de open ruimte met daglicht zoveel groots: de lading foodtrucks rijdt zo naar binnen. Plaats je de foodtrucks en barretjes in een cirkel om een food-plein heen? Of creëer je verschillende area’s? Want naast de grote Harbour wijk je bij ons makkelijk uit naar de sfeervolle zaal Warehouse, of juist naar één van de twee buitenterrassen. Spelen met ruimtes is ons niet vreemd: we denken niet graag in hokjes.

Super centraal

Door de uitstekende ligging en bereikbaarheid is STRND de ideale locatie voor ieder F&B-event! STRND ligt super centraal aan de singels van Breda. Met verschillende uitvalswegen op steenworp afstand bereiken gasten binnen no-time ons eigen terrein met 250 gratis parkeerplaatsen. Meer parkeerplaatsen nodig? Dankzij de centrumligging zijn er voldoende omliggende parkeerplaatsen. Bezoekers in 5 minuten heen en weer pendelen naar het P5-terrein van NAC is óók een goede optie.

Met het OV arriveren je gasten tevens ook snel: het station is dichtbij. Van daar bereik je STRND in 5 minuten op de fiets, binnen 10 minuten met de bus en lopend doe je er een kleine twintig minuten over.

Breda

Bruisend tussen de eeuwenoude monumenten, het water en het groen ligt Breda. Niet voor niets de Beste Binnenstad van Nederland. De meer dan 750 jaar oude stad is verrassend vanuit alle opzichten. De historische binnenstad, het industriële gebied bij de oude haven, het groene park en de singels. De veelzijdige mix maakt juist dat STRND hier zo goed bij past. Gelegen tussen de Zuiderburen en de Randstad in, doet Breda qua ligging trouwens ook nergens voor onder.

Parkeerplaatsen

250 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein & plenty parkeergarages in de buurt

Overal in de buurt

Dichtbij snelwegen A16, A27, A58 en Belgische grens

Bereikbaarheid OV

Vanaf Breda Centraal bereik je STRND in 5 minuten met de fiets , 10 minuten met het OV en 20 minuten te voet

Organisatie

Professioneel en corporate gaan bij ons door dezelfde garagedeur als speels en eigenwijs. We werken professioneel; en dat durven we te stellen zonder te blikken of te blozen. Ook zijn we volledig op de hoogte van 'what’s poppin’ in evenementenland. Vandaag én morgen.

Klik hier voor meer informatie over onze organisatie!

Jouw publieksevent bij STRND?

Sfeerimpressie

Slide 1 of 9
1 / 9