Festival

Een festival alleen in de zomer? Nee hoor. Think outside in! Haal je festival naar binnen. Denk strand, denk industrieel, denk groots: denk STRND! Met unieke festivals als Zonnig, Knaltival, Duikboot en Daisy als je voorgangers weet je het zeker: STRND is where you need to be. Met de beschikking over tot wel 4 stages, twee buitenruimtes, waanzinnige faciliteiten en een super-centrale ligging, zijn wij dé locatie voor jouw festival.

Niets is te gek

Van dreunende techno tot relaxte vibes. Het kan en mag bij ons allemaal. De setting van STRND is zo multi-inzetbaar dat we van chique gala's tot rook- en lasershows voorbij hebben zien komen. We houden van anders en denken graag mee met de invulling van je entertainmentprogramma. Van jouw gekke festival-idee deinzen wij niet snel achteruit. Kom maar op, show us the ideas!

De twee binnenruimtes en twee buitenruimtes bieden volop mogelijkheden. Onze grootste parel de Harbour biedt zoveel groots: je bouwt hier met gemak een groot podium met plaats voor de beste DJ's en andere acts. Het strand bouwen we om als extra ruimte voor entree, muntenuitgifte, kluisjesruimte of de food-square. De intiemere Warehouse wordt je second area. Of gebruik je het achterterras zoals we dat bij Zonnig doen? Spelen met ruimtes is ons niet vreemd: we denken niet graag in hokjes.

Super centraal!

Door de uitstekende ligging en bereikbaarheid is STRND de ideale locatie voor ieder festival. STRND ligt super centraal aan de singel van Breda. Met verschillende uitvalswegen op steenworp afstand bereiken gasten binnen no-time ons eigen terrein met 250 gratis parkeerplaatsen. Meer parkeerplaatsen nodig? Dankzij de centrumligging zijn er voldoende omliggende parkeerplaatsen. Bezoekers in 5 minuten heen en weer pendelen naar het P5-terrein van NAC is óók een goede optie.

Met het OV arriveren je gasten tevens ook snel: het station is dichtbij. Van daar bereik je STRND in 5 minuten op de fiets, binnen 10 minuten met de bus en lopend doe je er een kleine twintig minuten over.

Breda

Bruisend tussen de eeuwenoude monumenten, het water en het groen ligt Breda. Niet voor niets de Beste Binnenstad van Nederland. De meer dan 750 jaar oude stad is verrassend vanuit alle opzichten. De historische binnenstad, het industriële gebied bij de oude haven, het groene park en de singels. De veelzijdige mix maakt juist dat STRND hier zo goed bij past. Gelegen tussen de Zuiderburen en de Randstad in, doet Breda qua ligging trouwens ook nergens voor onder.

Parkeerplaatsen

250 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein & plenty parkeergarages in de buurt

Overal in de buurt

Dichtbij snelwegen A16, A27, A58 en Belgische grens

Bereikbaarheid OV

Vanaf Breda Centraal bereik je STRND in 5 minuten met de fiets , 10 minuten met het OV en 20 minuten te voet

Organisatie

Professioneel en corporate gaan bij ons door dezelfde garagedeur als speels en eigenwijs. We werken professioneel; en dat durven we te stellen zonder te blikken of te blozen. Ook zijn we volledig op de hoogte van 'what’s poppin’ in evenementenland. Vandaag én morgen.

Klik hier voor meer informatie over onze organisatie!

Jouw publieksevent bij STRND?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een specifieke vraag?

(+31) 76 767 6002

info@strnd.nl

Wat dacht je van een rondleiding?

Tijdens een locatiebezoek op maat tonen we alle mogelijkheden van onze locatie. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de sfeerimpressie van de locatie en tot snel!

KLIK HIER VOOR ONS AANVRAAGFORMULIER!

Sfeerimpressie

Slide 1 of 11
1 / 11