Feestlocatie Breda

Op zoek naar een feestlocatie in Breda? STRND is de grootste feestlocatie in de binnenstad van Breda. En de meest bijzondere, vinden we zelf. We nemen alle zorg uit handen en geven een ideale locatie terug. We hebben al heel wat verjaardagen en jubilea mogen vieren, maar ook bruiloften en themafeesten zijn een groot succes in onze sfeervolle ruimtes!

FEESTAVONDEN IN ALLE SOORTEN EN MATEN

We zijn zeker niet de enige feestlocatie in Breda met een industriële look, een historisch, rauw randje, of een indoor beach of activity area. STRND is wél de enige spannende, ruige garage die voorheen Renault-auto’s huisvestte, maar waar vandaag de dag corporate events van topkwaliteit perfect samengaan met relaxte vibes.

Volledig ontzorgen is ons doel. En het creëren van de ideale feestlocatie die voldoet aan alle wensen, dat ook. We hebben al veel unieke feestavonden mogen hosten, organiseren en produceren. Of je bij STRND in zwembroek moet komen? Dat mag wel, maar het moet zeker niet. Dat is geheel aan jou en afhankelijk van het feest. Onze deuren staan net zo wagenwijd open voor driedelig-grijs, lekker casual, als voor Havaianas. Of waarom geen combinatie?! De ruimtes in onze locatie kunnen apart of gekoppeld gebruikt worden. We spelen graag met elementen, sferen en ruimte(s).

FEESTEN ÉN EEN HAPJE ETEN?

Een ideale combi: zowel voor jou als voor STRND, want wij lenen ons perfect voor dit een-tweetje. Ontvangst op het al dan niet overdekte Sunset Boulevard-terras en dan een ijsbrekende borrel in de Beach Bar. Om daarna door te schuiven naar de Harbour, waar het eten zittend, staand, liggend of in welke andere vorm dan ook verorberd gaat worden. Na het toetje, of áls toetje, gaan de poorten naar Warehouse open: onze eigen STRND-club!

FEESTLOCATIE IN BREDA TOT 250 GASTEN

Een feest tot 250 gasten organiseren? Feestlocatie STRND-club Warehouse is your guy. Deze feestzaal ligt direct aan je eigen terras, dat je ook als entree kunt gebruiken. Zo komen jouw gasten al vóór binnenkomst in the mood. Op zomerse dagen worden de eerste drankjes vaak nog buiten genuttigd, maar na zonsondergang barst het feest binnen los.

Warehouse heeft alles voor een compleet feest zonder zorgen: sfeervolle bar, eigen toiletten en krachtstroom om elke vorm van entertainment te kunnen dragen. De ruimte is gemakkelijk te stylen met inrichting en decoratie op maat.

Op zoek naar een evenementenlocatie voor 100 á 125 gasten? Geen probleem! We kunnen de feestzaal sfeervol en optimaal verkleinen waardoor Warehouse óók geschikt is voor een kleiner gezelschap. Plug & play!

FEESTLOCATIE IN BREDA TOT 500 GASTEN

Wil je een te gek feest organiseren voor zo’n 500 genodigden? Of nog meer!? De combinatie van onze industriële Harbour en de Beach Bar is your go-to. De bar heeft een praktische én magische plek: tegen het zandstrand aan, waar het intieme avondsfeertje je met gemak een tijdje aan de grote bar zal laten hangen. Een drankje en een goed gesprek gaan hier perfect samen. En het in de gaten houden van de dansvloer ook. Tot het jouw moment is!

De Beach Bar grenst aan haar eigen terras, heeft een eigen entree, meer dan genoeg toiletruimte en krachtstroom om ook mega-events te kunnen hosten.

Slide 1 of 10
1 / 10

KLIK HIER VOOR ONS AANVRAAGFORMULIER!

Feestlocatie in Breda?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een specifieke vraag?

(+31) 76 767 6002

info@strnd.nl

Wat dacht je van een rondleiding?

Tijdens een locatiebezoek op maat tonen we alle mogelijkheden van onze locatie. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de sfeerimpressie van de locatie en tot snel!