Evenementenlocatie

MEER DAN EEN LOCATIE

We zijn zeker niet de enige locatie met een industriële look, een historisch, rauw randje, of een indoor beach of activity area. STRND is wél de enige spannende, ruige garage die voorheen Renault-auto’s huisvestte, maar waar vandaag de dag corporate events van topkwaliteit perfect samengaan met relaxte vibes. In de vier bijzondere en aanpasbare ruimtes, met eindeloze mogelijkheden voor alle denkbare scenario’s, ontvangen wij van 10 tot 2.000 genodigden. Bekijk hieronder de standaardgegevens van de verschillende ruimtes, maar staar je er niet blind op. Want schuiven als een Tetris-koning en ergens een mouw aan passen; dát kunnen wij als geen ander.

THE TOUR

Via Sunrise Boulevard de Harbour in. En via een rondje Lighthouse en Warehouse de Sunset Boulevard op. De diverse ruimtes hebben elk hun aanwezige pluspunten, maar liever passen we elke zaal en subruimte aan naar jouw unieke wensen. We creëren een beursvloer of break-out room daar waar jij ‘m bedacht hebt. De bruidstaart of BBQ presenteren we buiten op het semi-overdekte terras, binnen bij de open haard, of aan het water in de haven. We spelen met de elementen om jouw ideale plaatje samen te stellen.

What a view!

HOME TO CORPORATE EVENTS

& LAID-BACK GIGS TOO

Wij mixen STRND met industrieel en zakelijk, outdoor met indoor. Het is hier, waar de bak aan kennis en expertise van onze eigen superhelden ervoor zorgt dat de meest complexe vergaderingen, high-end congressen, en prestigieuze zakendiners worden georganiseerd met het ontspannen gevoel van een dagje naar zee. STRND is ook de plek waar we de liefde vieren tijdens een intieme huwelijksceremonie. Inclusief mooi-weer-garantie en dansen in het zand.

STRND is geen lege box. Behalve als je wilt dat het dat is natuurlijk. We hebben namelijk alles in huis of voorhanden voor chique x-gangen-diners, serieuze congressen, meerdaagse beurzen en hartverwarmende kerstfeesten. 100% zand-vrij. Maar een classic surf event, mét eiland-allure, vindt hier uiteraard ook haar ‘tranquilo’ home base.

Laat je inspireren

Slide 1 of 15
1 / 15

Een specifieke vraag?

(+31) 76 767 6002

info@strnd.nl

Wat dacht je van een rondleiding?

Tijdens een locatiebezoek op maat tonen we alle mogelijkheden van onze locatie. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de sfeerimpressie van de locatie en tot snel!