Evenement organiseren

Evenement organiseren? STRND staat voor unieke en gedurfde events. Anders, creatiever en effectiever. Wij gaan exclusief voor onvergetelijke events en heimwee achteraf. Waar wij blij van worden? Outside in denken en het dan net een tikkeltje anders doen. STRND heeft de creativiteit, ervaring, én de man- en vrouwkracht in huis om jouw volledige evenement te organiseren. Een formeel programma combineren met een informele opzet? Regelen we!

Onze trots, de rauwe, voormalige Renault-garage, kreeg in 2013 een nieuwe bestemming en levensdoel: we hebben haar getransformeerd tot de ideale evenementenlocatie in Breda voor zowel super-corporate als een tikje meer laid-back events. Sfeervol, beachie, en met een industriële touch.

ZAKELIJK EVENEMENT ORGANISEREN

Een zakelijk evenement organiseren? Het is duidelijk tijd voor STRND. Of het nu gaat om een vergadering, een bedrijfsuitje, een spetterend personeelsfeest, een congres of zakelijk diner. Onze ruimtes ademen een informele sfeer die jouw gasten energie geeft. En energie betekent volle aandacht voor het event, en maximaal resultaat!

PUBLIEKSEVENT ORGANISEREN

Ook jouw publieksevent organiseer je bij STRND. WHY? STRND heeft een sterke naam opgebouwd als locatie voor uiteenlopende publieksevenementen, van dancefeest, beurs, tot hippiemarkt. Evenementenorganisaties herkennen de kracht van de plek: groot en toch sfeervol, solide en toch flexibel, binnenstedelijk en toch goed bereikbaar. Het strand is onze DEFAULT SETTING, maar die bouwen we desgewenst om tot compleet andere werelden.

Organisatoren van evenementen kiezen voor STRND om redenen die glashelder zijn: faciliteiten, capaciteit en locatie. We faciliteren en/of produceren het evenement dat jullie idealiter voor ogen hebben.

jmcongres-breda 59

EVENT ORGANISEREN IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Professioneel en corporate gaan bij ons door dezelfde garagedeur als speels en eigenwijs. Een next-level bijeenkomst, beurs of productlancering met torenhoge tech- & AV-eisen die ook nog eens alle facilitaire, design en culinaire sceptici omver moet blazen.

We werken professioneel; en dat durven we te stellen zonder te blikken of te blozen. Ook zijn we volledig op de hoogte van 'what’s poppin’ in evenementenland. Vandaag én morgen. Trots op onszelf; dat zijn we bij STRND zeker. We staan 100% achter onze net-iets-anders-stijl en leren graag meer anders-dan-anderen kennen, die zijn zoals wij zijn. Iemand zoals jij, wellicht?

Slide 1 of 5
1 / 5

JOUW EVENEMENT ORGANISEREN BIJ STRND?

Start nu een aanvraag