Escape Room Bedrijfsuitje

Escape room bedrijfsuitje

Het leukste bedrijfsuitje in Breda

Ben je op zoek naar een leuke en unieke activiteit om met je collega’s te doen? Wat dacht je van een escape room? ‘Maar dat kan toch helemaal niet met zo’n grote groep’, horen we je denken? Dat maakt onze escape room juist uniek en zeer geschikt als bedrijfsuitje. Je kan voor de escape room kiezen als onderdeel van jullie bedrijfsuitje. Het is namelijk geschikt om met 15 teams tegelijk te spelen. Dus waar wacht je nog op? Daag je collega’s uit!

Bedrijfsuitje inclusief escape room organiseren?

Escape from the island

Deel je collega’s op in teams en ga de strijd aan tijdens dit unieke bedrijfsuitje. Bij deze escape room, Escape from the island, volgen jullie het spoor van Carl. Om te kunnen ontsnappen maken jullie een bizarre trip rond de wereld. En reken maar dat jullie snel moeten zijn, want het krioelt er niet niet alleen van de bloeddorstige beesten. Er zal namelijk maar 1 team collega’s kunnen ontsnappen. Dit is het team dat het beste samenwerkt en het hoofd koel houd. Om zo alle raadsels, puzzels, vragen en breinbrekers op te lossen. Jullie zullen er helemaal in opgaan tijdens een razend spannend avontuur van uur!

• Strategisch: ★★★★★

• Teambuilding: ★★★★

• Kennis: ★★★

• Sportief: ★

Dé ideale bedrijfsuitjes locatie in Breda

Bij STRND Breda snappen we wat een bedrijfsuitje nodig heeft. De kracht van samen lol maken motiveert, verbroedert en versterkt de dynamiek. Zo leer je op een leuke en gezellige manier je collega’s nog beter kennen. Onze locatie is het de ideale locatie in Breda voor jullie bedrijfsuitje.

Verschillende activiteiten

Naast onze escape room, kun je bij ons ook terecht voor andere activiteiten zoals jeu de boules, minigolf, braingames en lockergames. Deze activiteiten kun je combineren met de escape room.

Uitstekend bereikbaar

STRND ligt midden in het centrum van Breda. Goed bereikbaar met het OV, maar beschikt ook over bijna 250 gratis parkeerplaatsen. De perfecte ligging tussen de Randstad en Antwerpen!

Altijd sfeervol en verrassend

STRND is gevestigd in een grote oude autogarage. Dit geeft onze locatie een industriële en sfeervolle gevoel mee. Hier organiseren we unieke bedrijfsuitjes en bedrijfs evenementen.

ESCAPE ROOM INCLUSIEF HAPJE EN DRANKJE

Na jullie ontsnapping (of poging tot) hebben jullie natuurlijk dorst en honger gekregen. Maak jullie bedrijfsuitje compleet met een gezellige borrel, lunch of diner. Wat dacht je van een heerlijke bbq, gezellige foodtrucks of een shared diner. Laat ons jullie wensen weten en wij maken er werk van!

ESCAPE ROOM BEDRIJFSUITJE IN BREDA ORGANISEREN?

Willen jullie de escape rooms als onderdeel van jullie bedrijfsuitje en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Vul snel ons aanvraagformulier in en laat ons jullie wensen weten. Samen maken we er een bedrijfsuitje van die jullie nog lang zal bijblijven!

Bedrijfsuitje inclusief escape room organiseren?