ALLROUND EVENT CREW WANTED!

EVENT CREW WANTED!

Wij zoeken jou!

HEY JIJ! ALLESKUNNER! WIJ ZIJN STRND. Wij staan voor onvergetelijke events en heimwee achteraf. Waar wij blij van worden? Andersom denken en het net een tikkeltje anders dan anderen doen. Dit doen we samen met ons gezellige team, in onze stoere industriële locatie, waar de meest uiteenlopende events plaatsvinden. EN WIJ, WIJ ZOEKEN JOU! We zoeken dromers, doeners & durfals. Ben jij gastvrij, energiek, altijd in voor een grapje en ren je net iets harder dan de rest? Wij bij STRND leren graag meer anders-dan-anderen kennen, die zijn zoals wij zijn. Iemand zoals jij, wellicht?

WAT GA JIJ DOEN?

De kracht van plezier dat snappen wij bij STRND. Samen biertjes tappen en een avondje knallen verbroederd, motiveert en veranderd beloftes in daden. Wij beloven jou een top dagje werken! Achter de bar, in de bediening of gewoon als die enige echte EVENT-alleskunner. Op en afbouw van bruiloften, mee dansen op een te gek technofeest, spelbegeleiden bij een vrijgezellenfeest of een charmante host zijn tijdens een seizoensafsluiting van NAC. Hoe gekker, hoe beter. Kom snel een avondje of dagje mee knallen, dan zorgen wij met ons gezellige team dat je warm ontvangen wordt met een ijskoud biertje tijdens sluit.

WIJ BIEDEN JOU

  • Hoe meer uren je maakt, hoe hoger je uurloon
  • Uiteenlopende werkzaamheden
  • Gezellige sluitborrels incl. potjes minigolf & pingpong
  • Elke dag weer een ander feestje

Zonnig

WIE BEN JIJ?

Als Allround Event-crewmember ben je punctueel, ga je overzichtelijk te werk en zet je altijd net een stapje extra om je doel te bereiken. Je bent enthousiast, je ziet geen beren op de weg en je bent creatief om in lastige situaties toch tot een oplossing te komen! Horeca is een pré maar het is geen enkel probleem als je wat bij moet leren. Je houdt van afwisseling en hebt een hoe gekker, hoe beter mentaliteit.

Solliciteer nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@strnd.nl Vermeld daarbij in het onderwerp: EVENT-CREWMEMBER

MAIL INFO@STRND.NL

Vacatures

SOLLICITEER NU!

Slide 1 of 14
1 / 14