WANTED: BEACHCREW

De ultieme stageplaats

Wij zoeken jou!

Ben jij gek op (muziek) evenementen, festivals en foodtruck festivals en alles wat daarbij komt kijken? Ben je proactief, niet bang om je handen uit de mouwen te steken en pak jij het liefst met beide handen de leiding? Dan is deze stage bij STRND iets voor jou! STRND is 6 jaar geleden omgetoverd van een Renault garage tot een industriële evenementenlocatie met een zomerse uitstraling. Met vier gethematiseerde ruimtes en twee terrassen kunnen we ontzettend veel verschillende soorten evenementen en organisaties bedienen en zijn de mogelijkheden oneindig. We ontvangen het gehele jaar door dagelijks groepsuitjes, bruiloften, personeelsfeesten en vrijgezellenfeesten, maar ook grote zakelijke partijen als de Gemeente Breda met een personeelsfeest voor 1400 personen of een foodtruckfestival voor een bedrijf met 500 gasten. Om nog niet te spreken over de vele muziekevenementen zoals het bekende zondagsconcept; Zonnig. Zo draaiden we met Carnaval 4 evenementen achter elkaar van donderdag t/m zondag en knallen we elk jaar op 31 december het nieuwe jaar in met zo’n 2100 bezoekers! STRND mede-organiseert muziekevenementen als o.a. Knaltival, Doe je Dansie, Zonnig zomeredities, Daisy Koningsnacht, Afterparty Breda Drijft, 90’s Night Breda, Daisy x Halloween, Zonnig Kerstavond en Duikboot NYE. Deze evenementen variëren van 600 tot 2100 bezoekers! Daarnaast organiseren we ook vele grote zakelijke evenementen variërend van 350 tot 1400 bezoekers! Een hele hoop dus. En hier kun jij onderdeel van uitmaken!

WAT GA JIJ DOEN?

  • Ondersteunen van de Event manager en het productieteam tijdens voorbereidingen, showdagen en op -en afbouw van de evenementen. Hierbij gaat het om het uitvragen van offertes, aanspreekpunt zijn voor leveranciers, ondersteunen site crew, verzorgen en plaatsen van signing, inventariseren en beheren van evenementenmaterialen.
  • Meedenken in het optimaliseren van processen van de evenementen.
  • Verantwoordelijk voor uitvragen offertes externe evenementenmaterialen bij leveranciers
  • Bedenken, uitwerken en visualiseren van nieuwe evenementen concepten (zakelijk)
  • Ondersteunen van de General manager 1. Ontwikkelen en uitwerken innoverende locatieplannen 2. Ondersteuning en controlerende rol in locatie-technische zaken 3. Ondersteuning en controlerende rol in RI&E en (brand)veiligheid van de locatie 4. Updaten, bijhouden en bestellen evenementen/spel materialen
  • Ondersteunen bij kantoorwerkzaamheden

Zonnig

WIE BEN JIJ?

Momenteel zit jij in het derde of vierde jaar van de opleiding (International) Leisure Management, Event Management, Facility Management of een opleiding in dezelfde richting. Als stagiair ben je punctueel, ga je overzichtelijk te werk en zet je altijd net een stapje extra om je doel te bereiken. Als jij een dagje weg gaat met vrienden, plan jij het liefst de hele dag vol en zet je alle activiteiten van voor naar achter (en andersom) in een draaiboek. Je bent enthousiast, je ziet geen beren op de weg en je bent creatief om in lastige situaties toch tot een oplossing te komen!

  • Opleidingsniveau: HBO of hoger
  • Rijbewijs: B-Rijbewijs
  • Vergoeding: €250,-

Solliciteer nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar bas@strnd.nl Vermeld daarbij in het onderwerp Stage: Stagiair Production & Events

MAIL BAS@STRND.NL