Met je Stropdas op je Slippers

STRND is de grootste event-locatie in de Bredase binnenstad. En de meest bijzondere, vinden we zelf. Geschikt voor alle soorten events en ook zeker voor jouw bedrijfsfeest. Volledig ontzorgen is ons doel. En het creëren van de ideale plek die voldoet aan alle wensen, dat ook. Van foodtruck-festival tot themafeest: we hebben al veel unieke events mogen hosten, organiseren en produceren. Of je bij STRND in zwembroek moet komen? Mag wel, maar het moet zeker niet. Dit is geheel aan jou en afhankelijk van het event. Onze deuren staan net zo wagenwijd open voor driedelig-grijs, lekker casual, als voor Havaianas. Of waarom geen combi?! De ruimtes voor jouw event kunnen apart of gekoppeld gebruikt worden. We spelen graag met elementen, sferen en ruimte(s).

DINER ÉN FEESTAVOND?

Een ideale combi: zowel voor jou als voor STRND, want wij lenen ons perfect voor dit een-tweetje. Ontvangst op het al dan niet overdekte Sunset Boulevard-terras en dan een ijsbrekende borrel in de Beach Bar. Om daarna door te schuiven naar de Harbour, waar het diner zittend, staand, liggend of in welke andere vorm dan ook verorberd gaat worden. Na het toetje, of áls toetje, gaan de poorten naar Curaçao open: onze eigen STRND-club!

jmcongres-breda 59

tot 250 gasten

Verwacht je tot 250 gasten? Curaçao is your guy. De zaal ligt direct aan je eigen terras, dat je ook als entree kunt gebruiken. Zo komen jouw gasten al vóór binnenkomst in the mood. Op zomerse dagen worden de eerste drankjes vaak nog buiten gesnoept, maar na zonsondergang barst het feest binnen los.

Curaçao heeft alles voor een compleet feest zonder zorgen: sfeervolle bar, eigen toiletten, krachtstroom om elke vorm van entertainment te kunnen dragen en ze is gemakkelijk te stylen met inrichting en decoratie op maat. Wist je dat artiesten en dj’s ons vaak laten weten hoe fijn de akoestiek was, die avond dat zij speelden bij STRND?

Met 100 á 125 gasten? Geen probleem! We kunnen de zaal sfeervol en optimaal verkleinen waardoor Curaçao óók geschikt is voor minder gasten. Plug & play!

tot 1500 gasten

Heb je een behoorlijk feest te verzorgen met zo’n 1500 genodigden? Of meer!? De combinatie van onze industriële Harbour in combinatie met de Beach Bar is your go-to. De bar heeft een praktische én magische plek: tegen het strand aan, waar het intieme avondsfeertje je met gemak een tijdje aan de grote bar zal laten hangen. Een drankje en een goed gesprek gaan hier perfect samen. En het in de gaten houden van de dansvloer ook. Tot het jouw moment is!

De Beach Bar grenst aan haar eigen terras, heeft een eigen entree, meer dan genoeg toiletruimte en krachtstroom om ook mega-events te kunnen hosten.

tot 2100 gasten

Big, bigger, biggest? Natuurlijk kan dat, dan pakken we gewoon de hele locatie! De combinatie van twee terrassen, het strand, de beach bar, de harbour én de Curacao zaal maken de locatie geschikt voor een knalfeest tot maarliefst 2100 gasten.

Slide 1 of 10
1 / 10

Bekijk deze cases

Plan jouw perfecte Bedrijfsfeest

Start nu een aanvraag