Corona

Update 13-04-2021

Wegens de maatregelen van de overheid zijn wij naar verwachting tot 28 April gesloten.

Dit betekent dat ook PLAYGRND tot 28 April niet is geopend.


Update 02-02-2021

Wegens de maatregelen van de overheid zijn wij naar verwachting tot 31 maart aanstaande gesloten.

Dit betekent dat ook PLAYGRND tot 31 maart niet is geopend.


Update 14-12-2020

Wegens de versterkte maatregelen van de overheid zijn wij naar verwachting tot 19 januari gesloten.

Dit betekent dat ook PLAYGRND tot 19 januari volledig is gesloten.

Alle gasten die een reservering bij ons hadden staan in deze periode, hebben wederom een mail van ons ontvangen. Mocht je deze mail toch niet hebben ontvangen, check dan voor de zekerheid even je SPAM óf neem gerust contact met ons op via info@strnd.nl

Stay safe en wij hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen. Volg onze socials voor updates!


Update 04-11-2020

Wegens de verlengde maatregelen van de overheid zijn wij naar verwachting tot medio december gesloten. Wij zijn enkel geopend voor doeleinden zoals:

 • Vergaderingen, presentaties en hybride events
 • Uitvaartdiensten (geem maximum met inachtneming van de 1,5m maatregel)
 • Pick up / overslag locatie
 • Fotoshoot locatie
 • Live streams

Er mogen maximaal 30 personen binnen onze locatie aanwezig zijn exclusief het personeel van STRND.

PLAYGRND is helaas tot en met 10 november volledig gesloten.

Alle gasten die een reservering bij ons hadden staan in deze periode hebben wederom een mail van ons ontvangen. Mocht je deze mail toch niet hebben ontvangen, check dan voor de zekerheid even je SPAM óf neem gerust contact met ons op via info@strnd.nl

Blijf gezond en wij hopen jullie snel weer te mogen ontvangen. Volg onze socials voor alle updates!


Update 20-10-2020

Wegens de aangescherpte maatregelen van de overheid zijn wij tot en met dinsdag 10 november gesloten. Wij zijn enkel geopend voor vergaderingen tot een maximum van 30 personen. PLAYGRND is helaas tot en met 10 november volledig gesloten.

Alle gasten die een reservering bij ons hadden staan in deze periode hebben een mail van ons ontvangen. Mocht je deze mail toch niet hebben ontvangen check dan voor de zekerheid even je SPAM óf neem gerust contact met ons op via info@strnd.nl

Blijf gezond en wij hopen jullie snel weer te mogen ontvangen. Volg onze socials voor alle updates!


Update 1-10-2020

Wegens de aangescherpte maatregelen van de overheid mogen wij tot en met 20 oktober aanstaande niet meer dan 30 gasten ontvangen per ruimte. Er kan voor maximaal 4 personen tegelijk geserverdeerd worden voor PLAYGRND.

We beschikken over een grote locatie met verschillende ruimtes. We werken met 2 verschillende in/uitgangen en elke ruimte heeft zijn eigen toiletvoorziening.

Wij gaan zorgen voor een onbezorgd en veilig bezoek aan STRND/PLAYGRND voor alle gasten.


Update 1-6-2020

We zijn weer open! Vanaf 1 juni 2020 mogen wij 30 gasten op locatie ontvangen en mogen wij ook weer locatiebezoeken inplannen. Daarnaast beschikken we over een terras voor ruim 150 gasten, geheel volgens de RIVM richtlijnen

Uiteraard hebben we bij STRND de nodige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat elke gast op een veilige en verantwoorde manier kan genieten van zijn bezoek aan STRND.

Wij hebben de volgende maatregelen genomen:

 • Wij werken enkel met kerngezonde medewerkers en vragen onze gast voor aankomst of zij gezond zijn en geen klachten hebben.
 • Wij werken met reserveringen zodat we de drukte goed kunnen sturen.
 • Wij hebben het terras zo ingericht dat alle tafels en zitjes op minimaal 1,5M afstand van elkaar staan.
 • Bestellen en afrekenen doe je bij ons via je smartphone zodat er zo min mogelijk contact is met onze medewerkers.
 • Gasten verlaten enkel hun plaats bij het bezoek van het toilet. Handen wassen is verplicht.
 • Bij binnenkomst verplichten we onze gasten om hun handen te desinfecteren.
 • Wij vragen onze gasten voor aankomst even te wachten tot we ze naar hun plaats kunnen begeleiden en voeren een triage gesprek voor de entree.
 • Onze locatie en het meubilair wordt meerdere malen grondig gereinigd.*

Update 21-4-2020

Na de berichtgeving van de overheid en het RIVM op 21-04-2020 zijn wij tot 1 juni gesloten. Alle evenementen zijn en/of worden in overleg met onze opdrachtgevers verplaatst. Ons kantoor is voor mogelijke vragen gewoon bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur


Update 16-3-2020

Na de berichtgeving van de overheid en het RIVM op 16-03-2020 zijn wij t/m 6 april gesloten. Alle evenementen zijn en/of worden in overleg met onze opdrachtgevers verplaatst. Ons kantoor is voor mogelijke vragen gewoon bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur


Update 12-3-2020

Na de berichtgeving van de overheid en het RIVM op 12-03-2020 is er het besluit genomen om t/m 31 maart 2020 géén locatiebezoeken meer uit te voeren en worden er geen afspraken ingepland bij STRND met externen. Tevens zijn alle evenementen van 100+ personen verplaatst in overleg met onze opdrachtgevers en alle betrokkenen


Als STRND volgen we de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus (COVID-19) op de voet. De richtlijnen van het RIVM en de GGD hanteren wij als uitgangspunt voor te nemen voorzorgsmaatregelen. De specifieke ontwikkelingen m.b.t. de provincie Brabant volgen wij op de voet. Alle voorzorgsmaatregelingen treffen wij in samenspraak met onze leveranciers, partners en bezoekers. Het welzijn en veiligheid van alle betrokkenen staat bij ons voorop.

Indien door het RIVM bepaald wordt dat evenementen en bijeenkomsten met minder dan 1000 bezoekers gemeden moeten worden zullen wij er samen met onze leveranciers alles aan doen om een nieuwe geschikte datum voor het event te vinden.

Wij adviseren alle betrokkenen, waaronder bezoekers, medewerkers en toeleveranciers, de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de GGD met betrekking tot hygiënevoorschriften te volgen. Deze voorschriften gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken:

 • Was regelmatig uw handen en gebruik de aanwezige handdesinfectiemiddelen bij de STRND;
 • Hoest en nies in een papieren tissue of de binnenkant van uw elleboog;
 • Vermijd contact met mensen met luchtwegklachten (hoesten, verkoudheid, e.d.);
 • Begroet elkaar met een handgebaar en/of verbaal.

Alle bezoekers en leveranciers vragen we de actuele stand van zaken met betrekking tot reisadvies en de richtlijnen die hier uit voortkomen te controleren. Deze kunnen per land variëren, afhankelijk van het land van vertrek en eindbestemming.

De volgende voorzorgsmaatregelen treffen wij bij evenementen bij STRND:

 • Handdesinfectiemiddelen zijn aanwezig in alle publieke ruimtes en toiletruimtes;
 • Extra aandacht voor schoonmaak; Via diverse middelen wordt extra aandacht besteed aan het volgen van algemene hygiëneregels.

Actuele informatie van het RIVM en antwoorden op vragen met betrekking tot het coronavirus vindt u hier.

Voor overige specifieke vragen met betrekking tot het organiseren van event bij STRND kunt u contact opnemen met ons via 076 700 24 48 en/of info@strnd.nl