Beurs

Voor iedere beurs en elke stand

Beach goes beurs! STRND is dé unieke beurslocatie. Voeten in het zand met een informeel tintje, of juist een strakke vloer over het zand. Je ontvangt hier tot wel 2000 bezoekers op de in totaal 1200 vierkante meter beursvloer. Niets te gek voor ons: onze twee binnenzalen richten we in van Ibiza-fair met idem feeling tot aan ultra-strakke beursvloer zonder ook maar een vleugje eilandsfeer. Alles naar jouw wens.

Hap&Tap

Aan de hapjes en drankjes wordt ook gedacht. Vanachter drie vaste barren voorzien onze STRND-helden jouw gasten in rap tempo van drankjes. Met een groot aanbod dranken en 0,0-lekkers is er voor ieder wat wils. What about the snacks? Je catering regelen we gewoon op maat. Wil je een plein vol foodtrucks, flaming bqq-ribs, of juist the good old bitterbal? Samen stellen we jouw unieke catering-concept samen.

Zee aan ruimte

De twee binnenruimtes en twee buitenruimtes bieden volop mogelijkheden. Onze grootse parel De Harbour biedt door de open ruimte met daglicht zoveel groots: je rijdt je lading foodtrucks, stands en zelfs grote machines zo naar binnen. Warehouse zet je in als crewruimte, blackbox of als complementaire ruimte voor je publiek. Spelen met ruimtes is ons niet vreemd: we denken niet graag in hokjes.

Super centraal!

De uitstekende ligging en bereikbaarheid maakt STRND ook zo bijzonder geschikt als beurslocatie. Met verschillende uitvalswegen op steenworp afstand bereiken gasten binnen no-time ons eigen terrein met 250 gratis parkeerplaatsen. Meer parkeerplaatsen nodig? Dankzij centrumligging zijn er voldoende omliggende parkeerplaatsen. Beursbezoekers in 5 minuten heen en weer pendelen naar het P5-terrein van NAC is óók een goede optie.

Met het OV arriveren je gasten tevens ook snel: het station is dichtbij. Vanaf daar bereik je STRND in 5 minuten op de fiets, binnen 10 minuten met de bus en lopend doe je er een kleine twintig minuten over.

Breda

Bruisend tussen de eeuwenoude monumenten, het water en het groen ligt Breda. Niet voor niets de Beste Binnenstad van Nederland. De meer dan 750 jaar oude stad is verrassend vanuit alle opzichten. De historische binnenstad, het industriële gebied bij de oude haven, het groene park en de singels. Deze veelzijdige mix maakt juist dat STRND hier zo goed past. Gelegen tussen de Zuiderburen en de Randstad in, doet Breda qua ligging trouwens ook nergens voor onder.

Parkeerplaatsen

250 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein & plenty parkeergarages in de buurt

Overal in de buurt

Dichtbij snelwegen A16, A27, A58 en Belgische grens

Bereikbaarheid OV

Vanaf Breda Centraal bereik je STRND in 5 minuten met de fiets , 10 minuten met het OV en 20 minuten te voet

Organisatie

Professioneel en corporate gaan bij ons door dezelfde garagedeur als speels en eigenwijs. We werken professioneel; en dat durven we te stellen zonder te blikken of te blozen. Ook zijn we volledig op de hoogte van 'what’s poppin’ in evenementenland. Vandaag én morgen.

Klik hier voor meer informatie over onze organisatie!

Impressie-foto's

Slide 1 of 10
1 / 10

KLIK HIER VOOR ONS AANVRAAGFORMULIER!

Jouw publieksevent bij STRND?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een specifieke vraag?

(+31) 76 767 6002

info@strnd.nl

Wat dacht je van een rondleiding?

Tijdens een locatiebezoek op maat tonen we alle mogelijkheden van onze locatie. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de sfeerimpressie van de locatie en tot snel!