Bedrijfsuitje in Breda

Bedrijfsuitje

De kracht van plezier snappen wij bij STRND wel. Gelukkig zijn vele bedrijven en organisaties het met ons eens: fun verbroedert, motiveert en verandert beloftes in daden. Gemaakte afspraken, voorgenomen verbeteringen en nieuwe plannen worden niet alleen beklonken met een glas wijn, maar worden minstens zo goed bezegeld met een bedrijfsuitje met teambuildingsactiviteiten. En die gaan bij ons van sportief tot strategisch, tot hysterisch.

MIX & MATCH

Een bedrijfsevenement waarbij iedereen de hele dag bloedserieus is? Bestaat niet! En is daarnaast ook helemaal niet leuk.

STRND heeft originele bedrijfsuitjes en activiteiten combo's bedacht die perfect werken én resultaat opleveren, ook voor grote teams (40 of meer medewerkers) die wel een beetje building kunnen gebruiken. Daag ons uit! We bedenken graag een bedrijfsuitje op maat voor jouw organisatie.

Enkele voorbeelden van teambuilding activiteiten hebben we voor je op een rijtje gezet. Mix en match onze activiteiten tot jouw perfecte teamuitje!

PLAYGRND

PLAYGRND!

FOOD & DRINKS, JEU DE BOULES, MINIGOLFREVOLUTION & PING PONG!

STRND mixt met dit vernieuwde concept een aantal nostalgische spellen in een relaxte clubvibe! Met Minigolf van MinigolfRevolution, een Ping Pong Area en natuurlijk een echte Jeu de Boules Club is dit oprecht een nieuwe toffe hotspot voor Breda, helemaal geschikt voor een onvergetelijk personeelsuitje!

Combineer bovenstaande met een trendy hapjes, meer dan 15 speciaalbieren, heerlijk streetfood en goede muziek en je hebt de ultieme avond uit met vrienden en collega's!

Het nieuwe uitgaan? Wellicht! Iedereen kent het wel.. het jeu de boules sfeertje op de camping of in het park. Met je vrienden aan de babbel, speciaalbiertje in de hand en ondertussen een lekker balletje gooien, maar dan INDOOR! Na PLAYGRND nog niet uitgespeeld? Combineer je PLAYGRND beleving met een van onderstaande BRAINGAMES!

Meer informatie en tickets: www.playgrndbreda.nl

Braingames

Samen werken maar ook samen strijden. Tegen en met elkaar! Kies voor een Brain game! Ga voor een race tegen de klok om van het onbewoonde eiland te ontsnappen met onze Escape from the Island? Of open onze lockers en ga de digitale strijd aan met de Lockergames!

LOCKERGAMES

Ben je eerder in voor een unieke verzameling aan denk, maak en doe-spellen? Dan zijn de Lockergames iets voor jou! Hierbij draait het om uitdaging, competitie en goede tactieken om met jouw team de meeste punten te scoren.

Dit spel is speciaal door ons ontwikkeld en is een combinatie van lockers die geopend moeten worden en vragen/antwoorden die beantwoord moeten worden in de app op de tablet. Ondertussen snoep je (digitale) punten af van je collega's, vrienden of familie.

ESCAPE FROM THE ISLAND

Wat dacht je van een escape room als onderdeel van jullie bedrijfsuitje? Deze escape room is net even andere dan je gewend bent en geschikt voor grote groepen. Bij Escape from the Island moeten jullie niet ontsnappen uit een kamer. Door een mislukte zeilcruise ben je gestrand op een onbewoond eiland en zie daar maar eens zo snel mogelijk vanaf te komen met je collega's…

Food

BBQ, Foodtrucks of een shared diner?

Na de activiteiten is het natuurlijk tijd om beloond te worden met een heerlijk diner! Wij werken samen met diverse cateraars welke in staat zijn om voor elk type gezelschap een passend diner te verzorgen. Wij hebben zo onze voorkeuren welke een perfecte match zijn met onze evenementenlocatie. Wat dacht je van een BBQ Green Egg style? Een informeel en verrassend foodtruckdiner óf een heerlijk sit-down shared diner. Indoor of outdoor, dat is helemaal aan jullie! Al onze catering concepten hebben een juiste balans en mix van vis, vlees en vega(n) indien gewenst.

Een catering concept is bij ons altijd maatwerk. Samen bepalen we wat de wens is van jullie gasten en ontwikkelen we samen met onze cateringpartners een tof catering concept. Deze uitdaging durven wij namelijk wel aan. Jullie ook!?

Kom nú dat kantoor uit

Om écht te weten te komen hoe we onze teamuitjes en teambuildingsactiviteiten verzorgen, vragen we je om nú al je kantoor uit te rennen en bij ons te komen gluren. Je bent direct overtuigd!

KLIK HIER VOOR ONS AANVRAAGFORMULIER!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

En daag ons uit..

Een specifieke vraag?

(+31) 76 767 6002

info@strnd.nl

Wat dacht je van een rondleiding?

Tijdens een locatiebezoek op maat tonen we alle mogelijkheden van onze locatie. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de sfeerimpressie van de locatie en tot snel!