BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN

Organiseer jij binnenkort het bedrijfsfeest? Wij van STRND evenementen helpen je graag er een onvergetelijk feest van te maken. Ontdek de vele mogelijkheden van onze unieke evenementenlocatie in de binnenstad van Breda.

DÉ BEDRIJFSFEEST LOCATIE VAN BREDA

STRND is gevestigd in groot industrieel pand dat vroeger dienst deed als autogarage. Deze locatie is omgetoverd tot sfeervol en veelzijdige evenementenlocatie. Met verschillende sfeervolle en unieke ruimtes kunnen we hier zowel grote als kleine bedrijfsfeesten organiseren. Met de ligging aan de rand van het centrum van Breda is de locatie goed bereikbaar en de ideale locatie voor jullie bedrijf bedrijfsfeest.

EEN BEDRIJFSFEEST NAAR JULLIE WENSEN

Wij willen jullie volledig ontzorgen bij het organiseren van het bedrijfsfeest. Van themafeest tot foodtruckfestival, bij STRND is heel veel mogelijk om jullie bedrijfsfeest echt uniek te maken.

Zwemkleding aan? Tuurlijk dat mag! Maar het hoeft niet. Je kunt je bedrijfsfeest geheel naar wens aankleden en inrichten.

De ruimtes in onze locatie kunnen apart ingezet worden, maar ook gekoppeld worden tot één grote ruimte. Zo kun je bij ons terecht voor zowel een intiem en gezellig, tot een groot en uitbundig bedrijfsfeest.

LEKKER ETEN, LEKKER DRINKEN, LEKKER FEESTEN

Gezellig feesten met een hapje en een drankje. De ideale combi. Dat vinden wij bij STRND nou ook! Zie je het al voor je, jullie ideale bedrijfsfeest? Ontvangst op de Sunset Boulevard met een heerlijke cocktail in de Beach Bar. Daarna met z’n allen aanschuiven naar restaurant de Harbour, waar je heerlijk gaat dineren. En als toetje gaan de poorten open van jullie eigen STRND-club. Zomaar een voorbeeld van de vele mogelijkheden bij STRND voor jullie bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest locatie Breda

BEDRIJFSFEEST TOT 250 GASTEN

Een intiem en gezellig bedrijfsfeest organiseren tot 250 gasten? Bij STRND-club Warehouse moet je wezen. De feestzaal heeft de beschikking over een eigen terras, dat ook als entree kan worden gebruikt. Op de warme zomerdagen kunnen jullie heerlijk in de zon een drankje doen, gezellig kletsen en relaxen op het terras. Maar na zonsondergang verplaatst het feest zich naar binnen en barst het feest pas echt los in de feestzaal.

BEDRIJFSFEEST TOT 1.500 GASTEN

Wat meer ruimte nodig voor jullie bedrijfsfeest? Door combinatie van onze industriële Harbour en de Beach Bar kun je met gemak 1.500 gasten uitnodigen. Groot maar toch intiem en gezellig, met een grote eigen bar. Ideaal voor een goed gesprek en een verfrissend drankje. Maar vergeet de dansvloer niet. Heerlijk dansen en lekker gek doen met collega’s. Het is hier toegestaan!

De Beach Bar heeft een eigen terras, een eigen entree, meer dan genoeg toiletruimte en krachtstroom. Alle ingrediënten om hier een mega-event te kunnen organiseren.

BEDRIJFSFEEST TOT 2.100 GASTEN

Big, bigger, biggest? Natuurlijk kan dat, dan pakken we gewoon de hele evenementenlocatie! Zo creëren we een unieke en grote bedrijfsfeest locatie met twee terrassen en vier verschillende ruimtes: PLAYGRND, de Beach Area, De Harbour en Warehouse. De locatie voor jullie knalfeest met een capaciteit tot 2.100 gasten.

Slide 1 of 10
1 / 10

Bekijk deze cases

Jola Mode

Case Jola Mode, personeelsfeest STRND Breda.

BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN?

Start nu een aanvraag