BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN

Bedrijfsfeest organiseren? STRND is de grootste evenementenlocatie in de Bredase binnenstad. En de meest bijzondere, vinden we zelf. Geschikt voor alle soorten events en ook zeker voor jouw bedrijfsfeest.

BEDRIJFSFEESTEN IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Volledig ontzorgen is ons doel. En het creëren van de ideale plek die voldoet aan alle wensen, dat ook. Van foodtruckfestival tot themafeest: we hebben al veel unieke bedrijfsfeesten mogen hosten, organiseren en produceren.

Of je bij STRND in zwembroek moet komen? Mag wel, maar het moet zeker niet. Dat is geheel aan jou en afhankelijk van het event. Onze deuren staan net zo wagenwijd open voor driedelig-grijs, lekker casual, als voor Havaianas. Of waarom geen combi?! De ruimtes voor jouw bedrijfsfeest kunnen apart of gekoppeld gebruikt worden. We spelen graag met elementen, sferen en ruimte(s).

EEN HAPJE ETEN ÉN FEESTAVOND?

Een ideale combi: zowel voor jou als voor STRND, want wij lenen ons perfect voor dit een-tweetje. Ontvangst op het al dan niet overdekte Sunset Boulevard-terras en dan een ijsbrekende borrel in de Beach Bar. Om daarna door te schuiven naar de Harbour, waar het diner zittend, staand, liggend of in welke andere vorm dan ook verorberd gaat worden. Na het toetje, of áls toetje, gaan de poorten naar Curaçao open: onze eigen STRND-club!

jmcongres-breda 59

BEDRIJFSFEEST TOT 250 GASTEN

Een bedrijfsfeest tot 250 gasten? STRND-club Curaçao is your guy. De zaal ligt direct aan je eigen terras, dat je ook als entree kunt gebruiken. Zo komen jouw gasten al vóór binnenkomst in the mood. Op zomerse dagen worden de eerste drankjes vaak nog buiten genuttigd, maar na zonsondergang barst het feest binnen los.

Curaçao heeft alles voor een compleet feest zonder zorgen: sfeervolle bar, eigen toiletten en krachtstroom om elke vorm van entertainment te kunnen dragen. De ruimte is gemakkelijk te stylen met inrichting en decoratie op maat. Wist je dat artiesten en dj’s ons vaak laten weten hoe fijn de akoestiek was, die avond dat zij speelden bij STRND?

Met 100 à 125 gasten? Geen probleem! We kunnen de zaal sfeervol en optimaal verkleinen waardoor onze [feestlocatie](https://www.strnd.nl/feestlocatie/) Curaçao óók geschikt is voor minder gasten. Plug & play!

BEDRIJFSFEEST TOT 1.500 GASTEN

Heb je een behoorlijk bedrijfsfeest te verzorgen met zo’n 1.500 genodigden? Of meer!? De combinatie van onze industriële Harbour in combinatie met de Beach Bar is your go-to. De bar heeft een praktische én magische plek: tegen het strand aan, waar het intieme avondsfeertje je met gemak een tijdje aan de grote bar zal laten hangen. Een drankje en een goed gesprek gaan hier perfect samen. En het in de gaten houden van de dansvloer ook. Tot het jouw moment is!

De Beach Bar grenst aan haar eigen terras, heeft een eigen entree, meer dan genoeg toiletruimte en krachtstroom om ook mega-events te kunnen hosten.

BEDRIJFSFEEST TOT 2.100 GASTEN

Big, bigger, biggest? Natuurlijk kan dat, dan pakken we gewoon de hele [evenementenlocatie](https://www.strnd.nl/evenementenlocatie)! De combinatie van twee terrassen, het strand, de Beach Bar, de Harbour én de Curaçao zaal maken de locatie geschikt voor een knalfeest tot maar liefst 2.100 gasten.

Slide 1 of 10
1 / 10

Bekijk deze cases

Jola Mode

Case Jola Mode, personeelsfeest STRND Breda.

BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN?

Start nu een aanvraag