BEDRIJFSEVENEMENT ORGANISEREN

Bedrijfsevenement organiseren? STRND is de grootste evenementenlocatie (en meest bijzondere, vinden we zelf) in de binnenstad van Breda. Geschikt voor alle soorten zakelijke en particuliere events en ook zeker voor jullie bedrijfsfeest.

BEDRIJFSEVENTS IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Volledig ontzorgen, dat is ons doel. En het creëren van de ideale eventlocatie die voldoet aan alle wensen, dat ook. Van foodtruckfestival tot themafeest: we hebben al veel unieke bedrijfsevenementen mogen hosten, organiseren en produceren.

Of je bij STRND alleen in zwembroek welkom bent? Zeker niet. Dat is geheel aan jou en afhankelijk van het event dat je wilt organiseren. Onze deuren staan net zo wagenwijd open voor driedelig-grijs, lekker casual, als voor Havaianas. Of waarom geen combinatie?! De ruimtes in onze evenementenlocatie kunnen apart of gekoppeld gebruikt worden. We spelen graag met elementen, sferen en ruimte(s).

LEKKER FEESTEN ÉN EEN HAPJE ETEN?

Een ideale combi: zowel voor jou als voor STRND, want wij lenen ons perfect voor dit een-tweetje. Jullie worden ontvangen op het al dan niet overdekte Sunset Boulevard-terras en genieten vervolgens van een ijsbrekende borrel in de Beach Bar. Schuif daarna door naar de Harbour, waar het eten zittend, staand, liggend of in welke andere vorm dan ook verorberd gaat worden. Na het toetje, of áls toetje, gaan de poorten naar Curaçao open: onze eigen STRND-club!

jmcongres-breda 59

BEDRIJFSEVENEMENT TOT 250 GASTEN

Een bedrijfsevenement tot 250 gasten organiseren? Kies voor Curaçao! Onze STRND-club ligt direct aan je eigen terras, dat je ook als entree kunt gebruiken. Zo komen jouw zakelijke relaties al vóór binnenkomst volledig in the mood. Op zomerse dagen worden de eerste drankjes vaak nog buiten genuttigd, maar na zonsondergang barst het feest binnen los.

Curaçao heeft alles voor een compleet bedrijfsevent zonder zorgen: sfeervolle bar, eigen toiletten en krachtstroom om elke vorm van entertainment te kunnen dragen. De ruimte is gemakkelijk te stylen met inrichting en decoratie op maat.

Op zoek naar een eventlocatie voor 100 à 125 gasten? Geen probleem! We kunnen de ruimte sfeervol en optimaal verkleinen waardoor Curaçao óók geschikt is voor een kleiner gezelschap. Plug & play, noemen we dat!

BEDRIJFSFEEST TOT 1.500 GASTEN

Wat meer ruimte nodig voor jullie bedrijfsfeest? Door combinatie van onze industriële Harbour en de Beach Bar kun je met gemak 1.500 gasten uitnodigen. Groot maar toch intiem en gezellig, met een grote eigen bar. Ideaal voor een goed gesprek en een verfrissend drankje. Maar vergeet de dansvloer niet. Heerlijk dansen en lekker gek doen met collega’s. Het is hier toegestaan!

De Beach Bar heeft een eigen terras, een eigen entree, meer dan genoeg toiletruimte en krachtstroom. Alle ingrediënten om hier een mega-event te kunnen organiseren.

BEDRIJFSEVENEMENT TOT 2.100 GASTEN

Big, bigger, biggest? Natuurlijk kan dat, dan pakken we toch gewoon de hele locatie! De combinatie van twee terrassen, het strand, de Beach Bar, de Harbour én de club Curaçao maken onze unieke eventlocatie geschikt voor een evenement met tot maar liefst 2.100 gasten.

Slide 1 of 10
1 / 10

Bekijk deze cases

Jola Mode

Case Jola Mode, personeelsfeest STRND Breda.

BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN?

Start nu een aanvraag