Bedrijfsborrel in Breda

Bedrijfsborrel

Op zoek naar een unieke locatie voor het organiseren van een bedrijfsborrel in Breda? STRND is the place to be! Gezellig een drankje doen met je collega’s tot het organiseren van een groot corporate feest met alles erop en eraan. Het kan bij STRND allemaal! in het centrum van Breda

WAAROM EEN BEDRIJFSBORREL ORGANISEREN?

Een bedrijfsborrel is belangrijk en essentieel onderdeel van de werkcultuur en is bij veel bedrijven niet meer weg te denken. De bedrijfsborrel is goed voor de teambuilding en een ideale manier om prestaties te vieren en je collega’s (nog) beter te leren kennen.

Verschillende bedrijfsborrel locaties en ruimtes

Voordat de borrel kan beginnen is er natuurlijk een locatie nodig. Evenementenlocatie STRND bestaat uit vier 4 ruimtes, die naar wens aangepast en gecombineerd kunnen worden. Zo kun je bij ons terecht voor borrels van 10 tot 2.000 genodigden. Laat ons dus jullie wensen weten en wij regelen het!

Liever een bedrijfsborrel locatie aan het water? Ook dat kunnen we regelen! Op 5 minuten lopen van STRND, ligt onze horeca en feestlocatie BAAI. Gelegen aan de Bredase singel.

VAN BEDRIJFSBORREL TOT BEDRIJFSUITJE

Op zoek naar een meer interactieve bedrijfsborrel? Ook dat kan bij STRND! Combineer jullie borrel gewoon met een bedrijfsuitje. Ontdek onze PLAYGRND, waar je kunt borrelen, jeu de boulen, minigolfen en meer. Of ga de strijd aan met je collega’s met onze braingames of escape room.

BEDRIJFSBORREL OP MAAT

Geen idee wat de mogelijkheden zijn of wat past bij jouw bedrijf, laat ons jullie wensen weten!. W gaan samen met jou rondom de tafel zitten om te kijken of jouw borrel een formele of informele setting nodig heeft. Wil jij een themafeest of wil jij feesten tussen de foodtrucks? Ben jij op zoek naar een arrangement met bier,fris en wijn of wil jij je gasten absoluut geen beperkingen opleggen, het is allemaal mogelijk. Met andere woorden: “The only limit is your own imagination!”

HAPJE, TAPJE OF MIXJE

Willen jullie genieten van een lokaal gebrouwen biertje, een exotische cocktail of hou jij het bij alcoholvrij (dat kan natuurlijk ook), bij STRND is het allemaal geen probleem. Met een team van mensen die wel weten hoe een bedrijfsborrel georganiseerd moet worden ga jij om de tafel zitten zodat er een complete borrel op maat verzorgd kan worden.

Na een paar drankjes is iets te knabbelen natuurlijk ook geen overbodige luxe. Bij STRND kan de honger op verschillende manier gestild worden. Een borrel met kleine hapjes of een traditionele bitterbal? Geen probleem! Of pak het dit jaar uitbundiger aan en kies voor een heerlijke bbq of verschillende foodtrucks Bij STRND zal het aan niks te kort komen.

VAN BEDRIJFSBORREL TOT BEDRIJFSFEEST

Nadat de buikjes vol zijn en de drankjes rijkelijk vloeien willen jullie misschien ook wel een een dansje wagen. Maak dan van jullie bedrijfsborrel gewoon een bedrijfsfeest! Genoeg ruimte en mogelijkheden bij STRND.

BEDRIJFSBORREL ORGANISEREN BIJ STRND BREDA?

Ontdek de vele mogelijkheden van onze bedrijfsborrel locatie en vraag een offerte op maat aan. Wij zorgen voor de locatie, de hapjes en de drankjes. Zodat het aan jullie aan niks zal ontbreken!

Benieuwd naar onze borrellocatie? Tijden een locatiebezoek laten we je graag onze locatie zien en vertellen we je alles over de mogelijkheden

Plan nu jullie bedrijfsborrel!